ارسال تجهیزات نظامی سنگین سودان به مرز اتیوپی

شنبه 29 آذر 1399
20:25
ارسال تجهیزات نظامی سنگین سودان به مرز اتیوپی ارتش سودان برای ادامه پیشروی در منطقه تحت اشغال اتیوپی در مرز مشترک میان دو کشور، تجهیزات نظامی سنگین به این منطقه فرستاد.

العالم - آفریقا

خبرگزاری رسمی سودان اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور با ارسال تجهیزات نظامی سنگین به نوار مرزی این کشور با اتیوپی، درصدد ادامه پیشروی در منطقه «الفشقه» و آزادسازی مناطق اشغالی توسط اتیوپی هستند.

این خبرگزاری تاکید کرد که لشکر دوم پیاده نظام ارتش سودان در الفشقه امروز میزبان کاروانی از تجهیزات نظامی و لجستیک(یک فقره چک به مبلغ 500 هزار پوند مصری و مواد غذایی) و همچنین نفراتی تازه نفس از نیروهای قبایل بنی‌عامر و الحباب در استان های کسلا و القضارف بود.

ارتش سودان تاکید کرده است که نیروهای مسلح این کشور تهاجم وحشیانه‌ای که سرزمین سودان را هدف گرفته است، مقابله می‌کنند.

«عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان روز جمعه از استان «القضارف» در مرز با اتیوپی بازدید کرد که اخیرا این منطقه شاهد کشته شدن چند نظامی سودانی به دست شبه نظامیان اتیوپی بوده است.

ارتش سودان روز جمعه در بیانیه‌ای گفت که مرز سودان و اتیوپی مشخص است و سودانی‌ها حتی یک وجب از خاک کشورشان را از دست نخواهند داد.

نیروهای سودانی دو هفته پیش برای اولین بار پس از ۲۵ سال بر مناطق کشاورزی در منطقه الفشقه در مجاورت منطقه «تیگرای» اتیوپی مسلط شدند. الفشقه از توابع استان القضارف است که رودهای «استیت» و «عطبره» در آن جریان دارد و زمین‌های حاصلخیزی دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت


ویدئو گرافیک/ عصر «سقوط انتحاری اروپا»