دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با خانواده شهید فخری زاده

دوشنبه 1 دی 1399
20:38
دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با خانواده شهید فخری زاده جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن در دیدار با خانواده شهید محسن فخری زاده ضمن ضمن تاکید بر حفظ و توسعه دستاورد علمی این شهید، بر شناسایی عاملان و امران این ترور توسط دستگاه های امنیتی تاکید کردند.

العالم - ایران/سیاسی

ابوالفضل عموئی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شامگاه دیروز (شنبه 1 آذر) جمعی از نمایندگان عضو کمیسیون به نمایندگی از کمیسیون به منزل شهید فخری زاده رفتند.گفت: اعضای کمیسیون ضمن ادای احترام به این شهید بزرگوار به فرزندان و همسر این شهید عزیز تسلیت عرض کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: در این دیدار، نمایندگان حاضر ضمن تاکید بر حفظ و توسعه دستاورد علمی این شهید، بر شناسایی عاملان و امران این ترور توسط دستگاه های امنیتی تاکید کردند. همچنین از صبر و روحیه انقلابی خانواده شهید تشکر شد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری