دادستان کل آمریکا استعفا کرد

چهارشنبه 3 دی 1399
21:06
دادستان کل آمریکا استعفا کرد دادستان کل و وزیر دادگستری آمریکا امروز، چهارشنبه استعفا کرد، در حالی‌که معاون کنونی‌اش وظایفش را برعهده خواهد گرفت.

العالم- آمریکا

به نقل از نووستی، ویلیام بار، وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا در حالی استعفا کرد که قرار است جف روزن، معاون کنونی‌اش سرپرست وزارت دادگستری را برعهده بگیرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا اواسط ماه جاری میلادی اشاره کرده بود که بار تصمیمش برای ترک این پست را ابراز کرده است.

او گفت، روابط خوبی با بار دارد و از عملکردش تقدیر کرد.

پیامی که از بار منتشر شد نشان داد که از ترامپ خواسته با استعفایش موافقت کند و او گفته بود تمایل دارد این پست را ۲۳ دسامبر ترک کند.

پیشتر روزنامه نیویورک تایمز آمریکا به نقل از سه منبع آگاه گزارش کرده بود، ویلیام بار، دادستان کل آمریکا استعفایش را پیش از به پایان رسیدن دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ در ماه ژانویه در نظر دارد.

یک منبع به این روزنامه گفته بود، ویلیام بار ممکن است قبل از پایان سال جاری میلادی استعفایش را تحویل دهد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

شهردار نیویورک، نتانیاهو را معمار نسل‌کشی در غزه خواند


تاریخ‌سازی ساغر مرادی؛ نخستین طلای بانوان تکواندو ایران در بازی‌های آسیایی


سیزدهمین طلای ناگویا بر سینه ایران نشست


بقائی: دولت فرانسه برای ۲ هزار بازداشتی باید پاسخگو باشد


تغییر نقشه درگیری‌ها در یمن از تعز تا صنعا+ فیلم


نواف سلام توقف تجاوزات "اسرائیل" را اولویت فوری لبنان خواند


النجباء: خروج نیروهای آمریکایی از عراق «پیروزی» است


درگیری مسلحانه در راسک؛ رزمندگان سپاه با تروریست‌ها در راسک درگیر شدند


روند صعودی تجارت با اوراسیا؛ تاکید تهران بر تعمیق مناسبات اقتصادی


تأکید حشد الشعبی بر ماندگاری مواضع نصرالله در میان مردم عراق