عفو ترامپ برای نزدیکانش

پنج‌شنبه 4 دی 1399
07:49
عفو ترامپ برای نزدیکانش دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، برای دومین روز پیاپی طی بیانیه‌ای ۲۶ نفر را مورد عفو قرار داد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که واپسین روزهای دوران ریاست جمهوری خود را سپری می‌کند، با استناد به اختیارات ریاست‌جمهوری، «چارلز کوشنر» پدر جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد خود را عفو کرد.

رئیس جمهور آمریکا که کمتر از یک ماه دیگر دوره ریاست جمهوری او به پایان می‌رسد، پدر «جرد کوشنر» مشاور ارشد خود را مورد عفو و بخشش قرار داد.

بر اساس این گزارش، ترامپ «رجر ستون» مقام سابق کارزار انتخاباتی و همچنین «پل مانفورت» مدیر پیشین ستاد انتخاباتی خود را عفو کرد.

در این فهرست نام چارلز کوشنر، پدر داماد ترامپ، نیز قرار دارد که در سال 2005 به اتهام فرار مالیاتی به دو سال زندان محکوم شده بود و فقط 14 ماه از این مدت را در زندان سپری کرد.

در فهرست عفو شدگان از سوی ترامپ، همچنین نام‌ پل مانافورت، رییس سابق ستاد انتخاباتی ترامپ در سال 2016 نیز دیده می‌شود.

رئیس جمهور آمریکا دیروز نیز 15 نفر از جمله مشاور ستاد انتخاباتی خود در سال 2016 را مورد عفو قرار داد.

رئیس جمهور آمریکا چندی پیش نیز «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی اسبق این کشور را که به درغگویی خود به اف‌بی‌آی اعتراف کرده بود، مورد عفو قرار داده بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی