پیشنهاد مقامات پاکستان برای ایجاد منطقه آزاد تجاری با ایران

پنج‌شنبه 4 دی 1399
14:38
پیشنهاد مقامات پاکستان برای ایجاد منطقه آزاد تجاری با ایران نایب رئیس اتاق بازرگانی کراچی گفت: امکان ایجاد منطقه آزاد تجاری مشترک و پارک صنعتی بدون عوارض در مرز پاکستان و ایران مورد بررسی قرار گیرد.

العالم - آسیا

«مسعود خوانساری» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: حجم کنونی تجارت بین پاکستان و ایران از نظر ظرفیت موجود، مطلوب نیست و نیاز به توجه هر دو طرف دارد.

وی در گفت‌وگوی مجازی با مقامات اتاق بازرگانی کراچی با اشاره به وجود برخی محدودیت‌ها در تجارت با ایران در شرایط کرونا گفت: با این وجود تبادل هیأت‌های تجاری از سر گرفته می شود.

به گفته خوانساری، اگرچه دو کشور برادر مشتاق بهبود روابط تجاری هستند اما باید موانع و تعرفه‌های بیش از حد و دست و پا گیر را برطرف کرده ضمن بهبود ارتباطات، کانال های بانکی را نیز فعال‌تر کنند.

در ادامه این گفت‌وگو، «رحیم حیات قریشی» سفیر پاکستان در ایران نیز اظهار داشت: اتاق‌های بازرگانی کراچی و تهران می توانند نقش مهمی در بهبود حجم تجارت موجود داشته باشند چرا که این مهم نیز بسیار مورد نیاز است.

«شمس الاسلام خان» نایب رئیس اتاق بازرگانی کراچی نیز در این وبینار پیشنهاد داد امکان ایجاد منطقه آزاد تجاری مشترک و پارک صنعتی بدون عوارض در مرز پاکستان و ایران مورد بررسی قرار گیرد.

«احمد محمدی» سرکنسول ایران در کراچی نیز بر لزوم هماهنگی و همکاری بیشتر جامعه تجار برای بهبود روابط دو جانبه تجاری و سرمایه گذاری تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه