احمد العلیی: مردم جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف سعودی و مزدور آن، منصور هادی، را درک کرده اند

پنج‌شنبه 4 دی 1399
19:31
احمد العلیی: مردم جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف سعودی و مزدور آن، منصور هادی، را درک کرده اند هماهنگ کننده جبهه جنوب یمن برای مقابله با هجوم و اشغال گفت که مردم استانهای جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف متجاوز سعودی و مزدوران این ائتلاف را درک کرده اند.

العالم – یمن

احمد العلیی در گفت وگو با شبکه خبری العالم، افزود: دولتی که مزدوران آن را تشکیل داده اند هرگز موفق نمی شود چرا که به نفع مصالح ائتلاف متجاوز سعودی تشکیل شده نه ملت یمن و به همین دلیل این دولت مرده به دنیا آمده است.

طالب الحسنی خبرنگار یمنی نیز گفت: عربستان سعودی می کوشد با تشکیل دولتی مزدور، نبرد در استانهای جنوب یمن را متوقف کند چرا که در جامعه جهانی برایش مشکل ساز شده است اما همه مردم یمن و حتی اهالی جنوب می دانند این دولت مزدور است و به آنان خدمت نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم