شهادت سردار سلیمانی برای حذف مساله فلسطین بود

يکشنبه 7 دی 1399
21:14
 شهادت سردار سلیمانی برای حذف مساله فلسطین بود امروز دوازدهمین سالروز حمله اسرائیل به غزه و  اولین سالروز شهادت فرمانده شهید قاسم سلیمانی است که حتی پیش از شهادت، شهید قدس بود زیرا خود را نذر قدس و مساله فلسطین کرده بود و با جدیت برای یاری این مساله و فلسطینیان تلاش می کرد.

العالم – درگوشی

هیچ شخصی چه دور و نزدیک یا دوست یا دشمن از کمک ها و حمایت آشکار شهید قاسم سلیمانی از مساله فلسطین و مبارزان فلسطینی خبر نداشت زیرا شهید شخصا بر آن نظارت داشت وبرای رساندن سلاح به دست فلسطینیان تلاش می کرد و شاید اظهارات علی الششنیه عضو کمیته مرکزی کمیته های مقاومت مردمی مبنی بر هماهنگی و برنامه ریزی فرمانده فقید قدس با گروههای مقاومت برای آغاز مرحله آزادسازی قدس ؛ معانی،ابعاد و پیام های زیادی داشته باشد.

درخصوص شهید سپهبد قاسم سلیمانی باید گفت مسیر وی درست مانند مسیر سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال مساله فلسطین کاملا مشخص بود و شاید پیام آخر وی به محمدالضیف فرمانده گردان های عزالدین قسام کمی پیش از شهادتش، به روشنی این وضوح را نشان دهد زیرا گفته بود به همه اطمینان خاطر دهید که هرچه فشارها بیشتر و محاصره سخت تر شود ایران فلسطین را تنها نخواهد گذاشت و شاید اظهارات دکتر محمود الزهار فرمانده جنبش حماس فلسطین درباره قاسم سلیمانی فرمانده شهید باشبکه العالم به مناسبت نزدیک شدن سالروز شهادت فرمانده بزرگ قاسم سلیمانی که وی را درستکار و مرد عمل توصیف کرده بود تاکیدی بر صحبت های ما باشد که ترور فرمانده سپاه قدس هرچند در خاک عراق بود اما اقدامی در راستای ترور مساله فلسطین بوده است .

شهادت فرمانده قاسم سلیمانی در عراق که پرچم قدس را بر دوش داشت و تشییع باشکوه وی از سوی هواداران محور مقاومت جهان بیانگر این است که وی فقط شهید ایران نبود بلکه شهید راه حقیقت و مقاومت و آزادگان جهان بود اما عاملان ترور وی نمی دانند که وی فقط یک شهید نبود بلکه مکتبی بود که ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم