روایت عبدالمهدی از لحظات اولیه ترور شهید سلیمانی

دوشنبه 8 دی 1399
11:11
روایت عبدالمهدی از لحظات اولیه ترور شهید سلیمانی عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق لحظات اولیه ترور شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس را تشریح کرد.

العالم - عراق

عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق در بخش دوم مستند «الرحله الاخیره» (آخرین سفر) در شبکه تلویزیونی «العهد» عراق که در آن به زوایا و ابعاد ترور فرماندهان شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق پرداخت، گفت: ساعت تقریبا یک بامدادخبرهایی از هدف گرفتن هوایپمایی در فرودگاه بغداد که ایرانی ها در آن بودند، رسید و کسی که من را با تماس تلفنی از خواب بیدار کرد، خود آقای مصطفی الکاظمی بود که الان نخست وزیر است.

وی افزود : شک و تردید وجود داشت.. می دانستیم که شهید سلیمانی به عراق خواهد آمد زیرا ساعت هشت و نیم صبح قرار ملاقات با هم داشتیم و قرار بود با هم صبحانه بخوریم. تقریبا ساعت یک بامداد بود که الکاظمی تماس گرفت و گفت که حادثه ای اتفاق افتاده است و هنوز مشخص نبود که شهید سلیمانی همان کسی است که در هواپیما بوده است. عکس هایی از خودروی حادثه از طریق موبایل آمد و من با سفارت ایران برای فهمیدن (موضوع) تماس گرفتم و آنها هم (هنوز) جوابی نداشتند. در بین عکس ها و تصاویر که می آمد، عکسی دیدم که انگشتری در آن دیده می شد و خودم شخصا تشخیص دادم که این انگشتری شهید سلیمانی است.

سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق به همراه ۸ نفر دیگر از همرزمانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید و به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با شلیک راکت از پهپادهای ارتش این کشور، به شهادت رسیدند.

در پیامد این اقدام تروریستی کاخ سفید، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه چندین فروند موشک بالستیک را به سمت پایگاه آمریکایی «عین‌الاسد» در استان «الانبار» عراق شلیک کرد.

در پی این موشک باران، پنتاگون در چندین مرحله و به صورت تدریجی اعلام کرد که تعداد ۱۱۰ نفر از نیروهای آمریکایی حاضر در پایگاه عین الاسد دچار آسیب مغزی شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

این جنایت پلید آمریکا علیه فرماندهان شهید سلیمانی و المهندس سبب شد که نمایندگان منتخب مردم عراق در پارلمان این کشور مصوبه اخراج نیروهای بیگانه از کشورشان را تصویب کنند تا مرحله دیگری از مبارزه مردم عراق علیه اشغالگری آمریکا آغاز شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم