روسیه و چین برای تولید واکسن کرونا همکاری می‌کنند

چهارشنبه 10 دی 1399
10:25
روسیه و چین برای تولید واکسن کرونا همکاری می‌کنند مسکو و پکن فعالیت گسترده‌ای را در حوزه تولید و عرضه واکسن‌های کرونا آغاز کرده اند.

العالم- اروپا

به گزارش العالم به نقل از اسپوتنیک، کیریل دیمیتریف، مدیر صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه اعلام کرد روسیه و چین برای تولید واکسن ویروس کرونا همکاری تنگاتنگی خواهند داشت.
طی هفته های آینده ، صندوق سرمایه گذاری روسیه همکاری در زمینه تولید عمده واکسن با یک تولید کننده چینی را اعلام خواهد کرد.
دیمیتریف توضیح داد: "ما می خواهیم با شرکت های تولیدی واکسن های دیگر همکاری کنیم." وی جزئیات دیگری از همکاری با پکن را بیان نکرد.
در حال حاضر چندین واکسن کووید 19 در جهان وجود دارد. دو واکسن در روسیه ثبت شده است: Sputnik V و EpiVacCorona. در تاریخ 5 دسامبر ، مسکو واکسیناسیون علیه ویروس کرونا را با واکسن اسپوتنیک وی آغاز کرد. ایالات متحده و انگلستان نیز واکسیناسیون را با Pfizer / BioNTech آغاز کردند. علاوه بر این ، داروی تولید شده توسط شرکت مادرنا نیز مجاز شناخته شده است. شرکت دارویی انگلیس AstraZeneca نیز از آغاز آزمایشات بالینی برای ترکیبی از واکسن AZD1222 خود خبر داده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم