در گفتگو با العالم مطرح شد؛

راهبرد پیش روی مقاومت برای رویارویی با اشغالگران

چهارشنبه 10 دی 1399
12:36
راهبرد پیش روی مقاومت برای رویارویی با اشغالگران خالد خالد مسئول کمیته سازمانی جنبش جهاد اسلامی در سوریه، از راهبرد مقاومت فلسطین در مرحله پیش رو برای مقابله با رژیم اشغالگر پرده برداشت.

العالم- فلسطین اشغالی

خالد طی گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم در برنامه "البوصله" گفت:" مقاومت فلسطین همواره درصدد تقویت امکانات و توانایی های خود است، زیرا بی چون و چرا دریافته که قدرت تنها زبانی است که رژیم اشغالگر صهیونیستی آن را می فهمد. و مقاومت تا وقتی که سلامت باشد آماده ایفای نقش حقیقی خود است و آن دفاع از ملت فلسطین است. رژیم اشغالگر نیز چند گام به عقب خواهد رفت.

وی خاطرنشان کرد:" امروزه رژیم اشغالگر از بحران های داخلی و مشکلات سیاسی حقیقی رنج می برد. از این جهت سران آن می خواهند که نوار غزه و فلسطین را تضعیف کنند".

این مسئول جهاد اسلامی تاکید کرد:" مقاومت در فلسطین و نوار غزه برای رویارویی با این تجاوز آمادگی کامل دارد. تنها قانونی که مقاومت فلسطین به آن باورد دارد، این است که هرگونه تجاوز صهیونیستی با تجاوزی مشابه یا حتی شدیدتر روبر خواهد شد".

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی