سوریه خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای توقف حملات رژیم صهیونیستی شد

پنج‌شنبه 11 دی 1399
00:14
سوریه خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای توقف حملات رژیم صهیونیستی شد سوریه از شورای امنیت خواست با پذیرش مسئولیت در چارچوب منشور سازمان ملل متحد، تدابیر قاطع و فوری برای توقف تجاوزهای رژیم صهیونیستی به خاک این کشور اتخاذ کند.

العالم-سوریه

وزارت امور خارجه سوریه در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد که این شیوه تجاوزکارانه و خطرناک مقام های رژیم اشغالگر، ناشی از حمایت های نامحدود آمریکا و برخی اعضای دیگر شورای امنیت از این رژیم است.

در این بیانیه آمده است: اسرائیل ساعت یک و نیم بامداد امروز چهارشنبه (۱۰ دی) به یکی از یگان های پدافندی سوریه در حومه دمشق حمله کرد که به شهادت یک نفر و زخمی شدن سه سرباز انجامید و خسارت های مادی نیز برجای گذاشت.

این حمله در حالی است که پنج روز پیش نیز رژیم صهیونیستی حمله مشابهی را به سوریه انجام داد.

این بیانیه ادامه داد: جمهوری عربی سوریه این حمله وحشیانه به خاک خود را که نقض آشکار قطعنامه ۳۵۰ شورای امنیت مصوب سال ۱۹۷۴است، محکوم و تاکید می کند که ادامه این تجاوزگری ها ماهیت تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را نشان می دهد.

تداوم این گونه حملات، صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی را با خطر جدی مواجه می سازد و همچنین دامنه تنش در منطقه خاورمیانه را به صورت خطرناک گسترش می دهد.

یک مقام نظامیامروز به سانا گفت: در ساعت ۱:۳۰ بامداد چهارشنبه، دشمن اسرائیلی حمله هوایی را از شمال الجلیل در حریم هوایی لبنان انجام و یک یگان پدافندی ما را در منطقه «نبی هابیل» در الزبدانی در ریف دمشق هدف قرار داد.

وی افزود: پدافند ارتش با تعدادی از اهداف متخاصم مقابله کرد که در نهایت در این حمله یک سرباز کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی