کشته شدن چهار نفر در درگیری‌های مسلحانه در ایالت تگزاس

پنج‌شنبه 11 دی 1399
00:54
کشته شدن چهار نفر در درگیری‌های مسلحانه در ایالت تگزاس چهار نفر از اعضای یک خانواده در شهر هیوستون در جریان تیر‌اندازی‌هایی که گفته می‌شود یک خشونت خانگی بوده، کشته شدند.

العالم- آمریکا

در جریان تیر‌اندازی‌در داخل خانه‌ای در شهر هیوستون واقع در ایالت تگزاس که به گفته مقام‌های این شهر خشونت خانگی بوده، چهار نفر که اعضای این خانه بوده‌اند کشته شدند.

روزنامه «ایندیپندنت» به نقل از کلانتر بخش «هریس» واقع در شمال شرقی هیوستون نوشت، در جریان این حادثه که روز چهارشنبه رخ داد مأموران پلیس بعد از دریافت تماسی مبنی بر اینکه یک زن مورد اصابت گلوله قرار گرفته به داخل این خانه رفتند و به آنان شلیک شد.

به همین دلیل تیم ضربت، که وظیفه مقابله با افراد به شدت مسلح در آمریکا را بر عهده دارند، از اداره کلانتری این بخش به محل حادثه اعزام شد.

به گفته کلانتر این بخش، این تیم موفق شد با فرد مهاجم به منظور ورود به خانه مذاکره کنند اما به محض ورود، آنها صدای شلیک شنیدند.

این کلانتر گفت مأموران در داخل خانه جسد دو زن و دو مرد را پیدا کردند که یکی از این مرد‌ها فرد مهاجم بوده که در آخر به خود شلیک کرده است.

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مسلحانه در سراسر این کشور منجر می‌شود که برخی نیز جان خود را از دست می‌دهند اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که کنگره آمریکا نیز اقدامی برای محدود کردن حمل سلاح صورت نداده است.

بر اساس گفته مرکز «آرشیو خشونت با سلاح گرم» در آمریکا، تا یکم دسامبر سال جاری میلادی بیش از ۱۷۴۰۰ مورد قتل و بیش از ۳۶ هزار مورد جراحت با سلاح گرم در این کشور ثبت شده است. از این میان ۱۲۸۹ مورد در دفاع از خود، ۲۰۴۳ مورد تیراندازی غیرعمدی و ۵۸۷ مورد تیراندازی کور بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود