هنیه: به دنبال از سرگیری گفت‌وگوی ملی در فلسطین هستیم

جمعه 12 دی 1399
14:46
هنیه: به دنبال از سرگیری گفت‌وگوی ملی در فلسطین هستیم
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس خبر داد که تلاشهای جدیدی برای از سرگیری گفت‌وگوی ملی آغاز شده که هدف آن، رسیدن به آشتی و اتحاد ملی است.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از تلاش برای تحقق اتحاد ملی در این کشور خبر داد.

خبرگزاری شهاب به نقل از هنیه گزارش داد، تلاشهای جدیدی برای از سرگیری گفت‌وگوی ملی آغاز شده که هدف آن، رسیدن به آشتی و اتحاد ملی است.

وی تأکید کرد، اتحاد ملی، سنگ‌بنای اصلی برای مقابله با اشغالگر صهیونیست و طرحهای این رژیم است؛ طرحهایی که هدف آن، نابودی مسئله فلسطین و از بین بردن حقوق ملت آن در خصوص سرزمین، مقدسات و بازگشت آوارگان است.

این مسئول حماس تصریح کرد: «در حال برقراری تماسهای داخلی و خارجی هستیم تا این تلاشها به موفقیت برسد و برای تکمیل اقدامات خود، دست به تحرکاتی زده‌ایم».

هنیه با اشاره به اینکه، این اقدامات درباره گفت‌وگو با مسئولان فتح و سایر گروههای فلسطینی است، خاطر نشان کرد، هدف از این اقدامات، دستیابی به اتحاد از طریق سازماندهی مجدد نهادهایی مانند سازمان آزادیبخش و تشکیلات خودگردان است.

وی در پایان تصریح کرد، این اقدامات بنا بر قاعده، مشارکت و توافقات ملی و بر اساس اراده ملت فلسطین است که از طریق انتخابات آزاد و شفاف صورت خواهد گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو