حزب‌الله درگذشت آیت‌الله مصباح یزدی را تسلیت گفت

شنبه 13 دی 1399
11:17
حزب‌الله درگذشت آیت‌الله مصباح یزدی را تسلیت گفت جنبش‌ حزب‌الله لبنان درگذشت آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران و خانواده شریف ایشان تسلیت گفت.

العالم - ایران

جنبش حزب‌الله لبنان،‌ امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای درگذشت آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی را تسلیت گفت.

طبق گزارش پایگاه خبری «العهد»، در بیانیه حزب‌الله آمده است: «"انا لله وانا الیه راجعون" امت اسلامی [امروز] فقیهی بزرگ، اندیشمندی اسلامی و عظیم و عارفی بلندآوازه از اولیای صالح و مخلص خداوند حضرت آیت‌الله شیخ محمد تقی مصباح یزدی (اعلی الله مقامه) را از دست داد».

حزب‌الله افزود: «این فقیه مجاهد تمام عمر شریفش را در خدمت به اسلام، انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، بیداری اسلامی، مقاومت‌کنندگان و مجاهدان تمام جهان سپری کرد و مقاومت‌کنندگان و مجاهدان ما در لبنان نیز از عنایت، پرورش، دعا و یاری ایشان در تمامی مراحل بسیار بهره بردند».

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما در [جنبش] حزب‌الله به ساحت مولایمان صاحب الزمان (علیه السلام) و حضرت امام سید خامنه‌ای (دام ظله) و همچنین مراجع گرامی (دامت برکاتهم)، حوزه‌های علمیه، امت اسلامی و بویژه خانواده شریف و کریم و تمام طلبه‌ها و دوستداران ایشان، درگذشت این شخصیت بزرگ را تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال برای ایشان رضوان و علو درجات مسألت داریم».

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود