استقبال حماس از آشتی عربستان سعودی و قطر

سه شنبه 16 دی 1399
08:33
استقبال حماس از آشتی عربستان سعودی و قطر حماس از توافق دوحه و ریاض برای بازگشایی مرزها استقبال کرد و در ادامه خواستار آغاز گسترده‌ترین گفت‌وگوی منطقه‌ای برای پایان دادن به عوامل اختلاف میان کشورهای عربی و اسلامی در منطقه شد.

العالم - فلسطین اشغالی

حماس توافق عربستان سعودی و قطر برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک و بازگشایی مرزها را و پیشرفت در مذاکرات آشتی میان این دو را تبریک گفت.

بر اساس گزارش «قدس پرس»، حماس در بیانیه خود ابراز امیدواری کرد که بحران میان کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت کامل تمام شود و وحدت و همبستگی میان آنها به صورت کامل بازگردد.

این جنبش فلسطینی در ادامه خواستار آغاز گسترده‌ترین گفت‌وگوی منطقه‌ای برای پایان دادن به عوامل اختلاف میان کشورهای عربی و اسلامی در منطقه شد و ابراز امیدوار کرد سال ۲۰۲۱ سال تحقق وحدت ملی فلسطین و وحدت امت و کشورهای اصلی آن باشد.

محاصره قطر توسط عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از ژوئن ۲۰۱۷ آغاز شود و این دو کشور دیشب (دوشنبه شب) بر روی بازگشایی مرزها توافق کردند و قرار است امیر قطر امروز در نشست شورای همکاری خلیج فارس در عربستان سعودی شرکت کند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

السودانی با سفیر ایران در عراق دیدار کرد


نماینده چین در سازمان ملل بر ضرورت حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران تأکید کرد


پزشکیان: زنان ایران با فراهم‌سازی فرصت و اعتماد، توان فتح قله‌های جهانی را دارند


سرلشکر رضایی به رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد: ایران تعیین‌کننده واقعیت‌های میدانی است، نه تخیلات شما


گلوله باران جنوب لبنان همزمان با سفر «نواف سلام»


شهرک نشینان صهیونیست خانه آواره فلسطینی را آتش زدند


وزیر خارجه پاکستان خواستار اجرای کامل تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دوران تهدید «بی‌هزینه» پایان یافته است؛ هر تجاوزی پاسخی پشیمان‌کننده دارد


خطیب نماز جمعه تهران: این ماجراجویی آمریکا در منطقه آخرین ماجراجویی اوست


شهادت یکی از رزمندگان سپاه در پی اقدام تروریستی در سیستان و بلوچستان