تظاهرات طرفداران ترامپ در واشنگتن به دنبال نشست کنگره برای تایید انتخابات/ جلسه رسمی کنگره برای تایید آرای الکترال و پیروزی بایدن؛ امروز

چهارشنبه 17 دی 1399
07:58
تظاهرات طرفداران ترامپ در واشنگتن به دنبال نشست کنگره برای تایید انتخابات/ جلسه رسمی کنگره برای تایید آرای الکترال و پیروزی بایدن؛ امروز طرفداران دونالد ترامپ رئیس جمهوری فعلی آمریکا یک روز پیش از نشست کنگره برای تایید نتایج انتخابات ریاست جمهوری در واشنگتن تظاهرات کردند.

العالم ـ آمریکا

به گزارش روزنامه واشنگتن پست، یک روز پیش از نشست کنگره برای تایید پیروزی جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، طرفداران ترامپ که حقیقت شکست وی را نپذیرفته‌اند بار دیگر در واشنگتن تظاهرات کردند.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، پایتخت آمریکا آماده اعتراض‌های خشونت آمیز بالقوه می‌ شود.

تمام بعداز ظهر سه شنبه به وقت محلی، تظاهر کنندگان عمدتا بدون استفاده از ماسک در مرکز شهر واشنگتن تجمع کردند تا در ایستگاه آخر از ترامپ حمایت کنند.

رئیس جمهوری فعلی آمریکا همچنان با طرح ادعاهای غلط به تعبیر رسانه‌های آمریکایی، معتقد است که انتخابات از او دزدیده شده است.

یکی از سازمان دهندگان تجمع حامیان ترامپ به تظاهر کنندگان بدون توجه به شیوه نامه‌های بهداشتی کرونا پیشنهاد کرده افراد که اغلب ماسک هم بر صورت نداشتند، برای اتحاد بیشتر همدیگر را در آغوش بگیرند.

پلیس واشنگتن با نصب تابلوهایی در مرکز شهر، حمل هر نوع سلاح گرم در جریان تظاهرات را غیرقانونی خواند و «رابرت کانته» سرپرست پلیس واشنگتن نیز از مردم خواست در صورت مشاهده افراد مسلح، مقام های مسئول را مطلع کنند.

حکم محدودیت حمل سلاح در این منطقه برای روزهای دوشنبه تا پنجشنبه هفته جاری صادر شده است.

این محدودیت در حالی اعمال می شود که «انریکه تاریو» رهبر یک گروه راستگرای خشونت بار تحت عنوان «پسران مغرور» در واشنگتن باز داشت و به تخریب اموال عمومی در جریان اعتراض قبلی طرفداران ترامپ و همچنین خلاف با سلاح گرم متهم شده است.

ترامپ بارها مردم را نسبت به شرکت در تظاهرات هفته جاری ترغیب کرده و تلویحا گفته که ممکن است شخصا در این تجمع اعتراضی شرکت کند.

این اعتراضات قرار است همزمان با جلسه رسمی رای گیری کنگره در روز چهارشنبه (امروز) برای تائید آرای الکترال کالج انتخابات ریاست جمهوری و اعلام بایدن به عنوان پیروز نهایی این انتخابات ادامه داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند