نخستین واکنش عراق به نشست شورای همکاری خلیج فارس

چهارشنبه 17 دی 1399
09:31
نخستین واکنش عراق به نشست شورای همکاری خلیج فارس رئیس جمهور عراق در تماس تلفنی با امیر قطر نسبت به مشارکت این کشور در اجلاس سران شورای همکاری خلیج فارس و امضای بیانیه «العُلا» در جریان آن واکنش نشان داد.

العالم ـ عراق

برهم صالح رئیس جمهور عراق سه شنبه شب با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر تلفنی گرفت.
به نوشته روزنامه الرایه قطر، برهم صالح در این تماس تلفنی به امیر قطر به مناسبت موفقیت مشارکت وی در چهل و یکمین اجلاس سران شورای همکاری و امضای بیانیه « العُلا » و بیانیه پایانی این اجلاس تبریک گفت که باعث تقویت مسیر این شورا و وحدت صفوف کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و به طور کلی جهان عرب می شود.
برپایه این گزارش، برهم صالح و امیر قطر در این تماس تلفنی روابط دوجانبه بین دو کشور برادر و راههای تقویت و توسعه آن را بررسی کردند.
به گزارش ایرنا، چهل و یکمین نشست سران شورای همکاری خلیج فارس با هدف آشتی و مصالحه بین اعضا عصر دیروز سه شنبه به میزبانی عربستان و با حضور مقام های شش کشور عضو در شهر « العُلا » در عربستان سعودی برگزار شد.
در این نشست «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز» ولیعهد عربستان، «سلمان بن حمد آل خلیفة» ولیعهد و نخست وزیر بحرین، «فهد بن محمود آل سعید» معاون نخست وزیر عُمان، «محمد بن راشد آل مکتوم» معاون رییس دولت امارات و حاکم دبی، «نواف الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت و « تمیم بن حمد آل ثانی » امیر قطر حضور داشتند.
در جریان این اجلاس توافقنامه مصالحه با قطر امضا شد و این کشورها پایان اختلافات خود با دوحه را اعلام کردند.
عربستان، امارات، بحرین و مصر در ژوئن ۲۰۱۷ روابط خود با قطر را قطع و ادعا کردند که این کشور از تروریسم حمایت می‌کند، اما این ادعا توسط دوحه رد شد.
این چهار کشور در این سال تمام مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی قطر بستند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود


طائب: دقت شناسایی و هدف‌گیری در حوزه دفاعی ایران افزایش پیدا کرده است


غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است


بقائی: حضور موثر در نشست‌ها، سیاست دستگاه دیپلماسی است/جزئیات سه برنامه دیپلماتیک ایران


پرچم ایران در دهکده بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به اهتزاز درآمد


تبریک مقامات عالی‌رتبه کشور به افتخارآفرینان کشتی فرنگی در خاک آمریکا


پارادوکس حاکمیت بحرین؛ سیاست‌هایی که نارضایتی را گسترش می‌دهد