نتانیاهو: جلسه محاکمه من را به تعویق بیندازید!

پنج‌شنبه 18 دی 1399
00:05
نتانیاهو: جلسه محاکمه من را به تعویق بیندازید!
در شرایطی که قرار است جلسه محاکمه نتانیاهو در پرونده فساد و دریافت رشوه در روز ۱۳ ژانویه (چهارشنبه آینده) برگزار شود، وی خواستار تعویق یک ماهه این جلسه شده است.

العالم-فلسطین اشغالی

وبگاه فلسطینی «کل العرب» گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تعویق جلسه محاکمه اش که قرار است هفته آینده برگزار شود، شده است.

این در حالی است که دادستانی عمومی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گذشته، لایحه اتهامی اصلاح شده علیه نتانیاهو را در پرونده موسوم به 4000 به دادگاه ارائه کرده بود.

نتانیاهو با طرح این بهانه که باید به متهم برای پاسخ دادن به یک اتهام جدید زمان داده شود، خواستار تعویق جلسه محاکمه خودش شده است.

این در شرایطی است که بر اساس تصمیم دادگاه جلسه محاکمه نتانیاهو در پرونده 4000 باید 13 ژانویه جاری برگزار شود، اما نتانیاهو از طریق وکیل خود خواستار تعویق 30 روزه این جلسه شده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پرونده 4000 به فساد و دریافت رشوه متهم است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه پاکستان خواستار اجرای کامل تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دوران تهدید «بی‌هزینه» پایان یافته است؛ هر تجاوزی پاسخی پشیمان‌کننده دارد


خطیب نماز جمعه تهران: این ماجراجویی آمریکا در منطقه آخرین ماجراجویی اوست


شهادت یکی از رزمندگان سپاه در پی اقدام تروریستی در سیستان و بلوچستان


بقائی: کانادا درباره گور‌های بی‌نام و نشان کودکان بومی پاسخگو باشد


رستم کشتی ایران غول چینی را شکست داد


شهردار نیویورک، نتانیاهو را معمار نسل‌کشی در غزه خواند


تاریخ‌سازی ساغر مرادی؛ نخستین طلای بانوان تکواندو ایران در بازی‌های آسیایی


سیزدهمین طلای ناگویا بر سینه ایران نشست


بقائی: دولت فرانسه برای ۲ هزار بازداشتی باید پاسخگو باشد