مشاور ویژه رئیس جمهور سوریه: شهید سلیمانی مرجع جبهه مقاومت بود

پنج‌شنبه 18 دی 1399
16:34
مشاور ویژه رئیس جمهور سوریه: شهید سلیمانی مرجع جبهه مقاومت بود مشاور ویژه رئیس جمهور سوریه گفت شهید سلیمانی مرجع سیاسی، فرهنگی و نظامی جبهه مقاومت بود.

العالم سوریه

به گزارش العالم، بثینه شعبان مشاور ویژه رئیس جمهوری سوریه در مراسم اولین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی در دمشق ضمن تجلیل از مقام شامخ و والای این شهید بزرگ با تشریح ویژگی های برجسته اخلاقی و شخصیتی وی گفت: شهید سلیمانی به خاطر آزادی مبارزه کرد و منادی عدالت برای بشریت بود.

بثینه شعبان افزود: در جریان جنگ علیه سوریه، محور ایران، سوریه، عراق و نیروهای شرافتمند در لبنان و فلسطین به خطری برای رژیم اسرائیل تبدیل شدند.

وی گفت شهیدان سلیمانی و المهندس در طراحی روابط در چارچوب محور مقاومت فعالیت کردند که ذهن و فکر صهیونیستها را به خود مشغول کرده بود.

شعبان خاطر نشان کرد دستاوردهای شهیدان سلیمانی و المهندس، تفکر استراتژیکی است که استراتژی دشمن را از بین می برد.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق