انتقام جویی مقامات بحرینی از يك زندانی پس از ذکر نامش در شبکه الجزیره

جمعه 19 دی 1399
17:57
انتقام جویی مقامات بحرینی از يك زندانی پس از ذکر نامش در شبکه الجزیره نجاح یوسف فعال بحرینی از تماس با فرزندش زندانی اش، کمیل جمعه، و اذیت و آزارهای عمدی نیروهای امنیتی در زندان الحوض الجاف خبر داد.

العالم - بحرين

یوسف افزود: مدیریت زندان فرزندش را صبح از خواب بیدار کرده و بدون تمایل وی و هیچ دلیلی سر وی را تراشیدند.وی از مقامات امنیتی خواست از آزار فرزندش و بدرفتاری و توهین و بی احترامی نسبت به وی دست بردارند.

بدرفتاری با کمیل جمعه پس از فاش شدن مشکلات وی در زندان الحوض الجاف و انتشار گزارشی از شبکه قطری الجزیره درباره بازدید بریتی باتیل وزیر کشور بریتانیا از مرکز امنیتی شهر المحرق آغاز شده است .

این در حالی است که اعضای مجلس عوام بریتانیا از بازدید وزیر از این مرکز که به شکنجه گاه مخالفان تبدیل شده و با استناد به گزارش های سازمان های حقوقی بین المللی نقض آشکار حقوق بشر و تجاوزهای جنسی در آن انجام می شود،انتقاد کردند.

یوسف در یک فیلم مستند شبکه بی بی سی شرکت و تجاوزهای نهادهای امنیتی در این مرکز امنیتی را فاش کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست