افزایش آلودگی هوای کلان شهرها در 2 روز آینده/هشدار وقوع بهمن در البرز مرکزی

جمعه 19 دی 1399
19:25
افزایش آلودگی هوای کلان شهرها در 2 روز آینده/هشدار وقوع بهمن در البرز مرکزی
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از روز دوشنبه ۲۲ دی روند افزایش نسبی دما را در کشور خواهیم داشت در این راستا در ارتفاعات جاده‌های کوهستانی البرز مرکزی احتمال وقوع رخداد بهمن وجود دارد.

العالم - ایران

صادق ضیائیان در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: همانگونه که قبلاً هم گفته شد در ادامه شرایط پایدار جوی، در ۵ روز آینده نیز در اغلب مناطق کشور جوی پایدار و آرام حاکم است.

وی افزود: در این راستا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا را خصوصاً در روزهای شنبه و یکشنبه هفته پیشِ رو پیش خواهیم داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: پتانسیل رشد شاخص کیفیت هوا تا شرایط ناسالم برای گروه های حساس وجود دارد و در صورت عدم کاهش منابع آلاینده شامل آلاینده های ثابت و متحرک، امکان رشد شاخص تا شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها وجود دارد.

ضیائیان تأکید کرد: توصیه می شود پرهیز از ترددهای غیر ضروری به ویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری و ریوی در دستور کار باشد و در فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز، احتیاط شود.

وی افزود: از روز دوشنبه ۲۲ دی روند افزایش نسبی دما در کشور خواهیم داشت در این راستا در ارتفاعات جاده‌های کوهستانی البرز مرکزی احتمال وقوع رخداد بهمن وجود دارد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امروز درجنوب شرقی کشور به ویژه در استان سیستان و بلوچستان، شرق کرمان و مرکز و شرق هرمزگان وزش باد شدید گاهی گردوخاک داریم.

ضیائیان اضافه کرد: در سه روز آینده دریای عمان و تنگه هرمز در برخی ساعات مواج خواهد بود.

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت اظهار کرد: آسمان تهران روز آینده صاف و غبارآلود پیش‌بینی می‌شود که این شرایط تا روز سه شنبه ۲۳ دی فعلاً حاکم است؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۰ درجه و صفر درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای ۱۱ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۱ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

ضیائیان بیان کرد: روز آینده در ۲۵ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا