پایان اعتراض و تحصن هزاره‌ها در کویته؛ جاده‌ها بازگشایی شد

شنبه 20 دی 1399
12:52
پایان اعتراض و تحصن هزاره‌ها در کویته؛ جاده‌ها بازگشایی شد با پایان یافتن اعتراض هزاره‌ها در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان، برخی جاده‌ها و راه‌های بسته شده در این شهر باز شد.

العالم - جهان اسلام

با پایان یافتن اعتراض هزاره‌ها در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان، برخی جاده‌ها و راه‌های بسته شده در این شهر باز شد.

در پی موفقیت رایزنی‌ مقامات دولتی با معترضین در کویته ، تحصن‌هایی که در سراسر کشور برای همبستگی با قربانیان فاجعه ماخ برگزار شده بود، لغو گردید.

«علی زیدی» وزیر امور فدرال پاکستان اعلام کرد در مذاکرات بین دولت و خانواده قربانیان، در نهایت توافق حاصل شد و خانواده قربانیان، حاضر به دفن اجساد کشته‌شدگان خود شدند.

«قاسم سوری» نایب رئیس پارلمان نیز وعده داد که نخست وزیر و فرمانده ارتش به منظور ادای احترام و تسلیت به محض خاکسپاری این افراد، با خانواده‌های آنان و معترضان دیدار می کنند.

بر اساس گزارش‌ها، امروز «عمران‌خان» برای دیدار با خانواده قربانیان کشتار 11 معدنچی هزاره به کویته خواهد آمد.

چند روز قبل 11 کارگر معدن زغال سنگ در اثر تیراندازی تروریست‌ها به آنها در منطقه ماچ بلوچستان کشته و چندین نفر زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، افراد ناشناس ابتدا کارگران معدن زغال سنگ را در منطقه گشتری ربوده آنها را به کوهستان برده و سپس به سمت آنها آتش گشودند.

گفته می‌شود اغلب این معدنچیان از جامعه شیعیان هزاره کویته بودند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش