ائتلاف آمریکا 50 کامیون سلاح به سوریه ارسال کرد

شنبه 20 دی 1399
21:59
ائتلاف آمریکا 50 کامیون سلاح به سوریه ارسال کرد منابع خبری وابسته به مخالفان دولت سوریه گفتند ائتلاف آمریکا ده‌ها کامیون حامل سلاح و مهمات را به استان دیرالزور سوریه ارسال کرده است.

العالم - سوریه

رسانه‌های وابسته به گروه‌های مسلح و مخالفان دولت سوریه می‌گویند آمریکا ده‌ها کامیون حامل تسلیحات و تجهیزات نظامی به مناطق شمال شرق سوریه ارسال کرده است.

گروه موسوم به هماهنگ کننده امور مسلحین شنبه گزارش داد که ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا، ۵۰ کامیون حامل سلاح را از عراق به پایگاه‌های خود در استان الحسکه سوریه ارسال کرده است.

بر اساس این گزارش، این کاروان تجهیزات و تسلیحات از گذرگاه غیرقانونی «الولید» در مرز عراق با سوریه عبور کرده است.

استان الحسکه در اشغال نظامیان آمریکا و شبه‌نظامیان مورد حمایت این کشور قرار دارد و طی سال‌های گذشته این شبه نظامیان به بهانه مقابله با داعش مجهز و مسلح شده‌ اند و همین مسئله نگرانی ترکیه را در پی داشته که به دنبال آن آنکارا سه عملیات نظامی در شمال سوریه انجام داد و مناطقی در شمال استان حلب، ادلب و حسکه را به اشغال خود درآورد.

0% ...

آخرین اخبار

بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید