استیضاح ترامپ کلید خورد

دوشنبه 22 دی 1399
08:04
استیضاح ترامپ کلید خورد رئیس مجلس نمایندگان آمریکا طی نامه‌ای به قانونگذاران آمریکایی طرح استیضاح دونالد ترامپ را کلید زد.

العالم - آمریکا

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اواخر یک شنبه به وقت آمریکا طی نامه‌ای به همکاران خود اعلام کرد که طرح استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به صحن مجلس نمایندگان خواهد آمد.

براساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، پلوسی در این نامه گفته است که فردا این طرح در صحن مجلس اعلام و رای گیری درباره آن تا روز چهارشنبه انجام خواهد شد.

براساس گزارش سی ان ان، طبق گفته پلوسی، مجلس نمایندگان تلاش می‌کند قطعنامه‌ای(غیرالزام آور) را به اتفاق آرا به تصویب برساند که براساس آن از «مایک پنس» معاون رئیس جمهور و کابینه ترامپ می‌خواهد ظرف 24 ساعت با اتکا به متمم 25 اُم رئیس جمهور را از قدرت خلع کند.

اگر این قطعنامه با مقاومت نمایندگان جمهوریخواهان به اتفاق آرا تصویب نشود(یا پاسخی دریافت نکند)روز سه شنبه رای گیری نهایی(استیضاح) انجام خواهد شد.

«جیمز کلیبورن» نماینده مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این به شبکه سی ان ان گفته بود که استیضاخ ترامپ ممکن است همین هفته اتفاق بیافتد.

دموکراتها قصد دارند با توسل به تحریک ترامپ برای شورش و نقش وی در حمله هوادارانش به ساختمان کنگره آمریکا که 5 کشته برجا گذاشت این طرح را پیش ببرند.

پلوسی در ادامه نامه خود آورده است، برای دفاع و محافظت از دموکراسی و قانون اساسی خودمان فورا عمل خواهیم کرد چرا که این رئیس جمهور تهدیدی برای دموکراسی و قانون اساسی ماست.

براساس گزارش بی بی سی، کلیبورن همچنین گفته است که حزب دموکرات ممکن است طرح استیضاح را به دادگاه سنا ارسال نکند. وی می‌گوید که باید بگذاریم «جو بایدن» در صد روز اول ریاست جمهوری خود بر دستور کار خود تمرکز کند و بتواند کابینه خود را در سنا تایید کند.

در صورتیکه مجلس نمایندگان طرح استیضاح را به سنا ارسال کند در این روند اختلالاتی پیش خواهد آمد.

طبق قانون اساسی ایالات متحده، استیضاح پس از تایید در مجلس نمایندگان به مجلس سنا ارسال خواهد شد و سنای آمریکا مانند دادگاه متهم را دادگاهی خواهد کرد و هر یک از سناتورها نقش یک دادستان را ایفا خواهند کرد.

این دومین بار است که ترامپ استیضاح می‌شود. او پیش از این یک بار به خاطر بحران موسوم به «اوکراین‌گیت» مورد استیضاح قرار گرفت که در نهایت این طرح مخالفت سناتورهای جمهوریخواه با شکست مواجه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت