ریاض، شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

چهارشنبه 24 دی 1399
10:35
ریاض، شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
وزارت خارجه عربستان سعودی تصمیم رژیم صهیونیستی مبنی بر ساخت شهرک‌های جدید در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد.

العالم - عربستان سعودی

وزارت خارجه عربستان سعودی، شامگاه روز سه‌شنبه، در بیانیه‌ای به اعلام رژیم صهیونیستی در خصوص ساخت شهرک‌های صهیونیست‌نشین جدید در کرانه باختری واکنش نشان داد.

این واکنش پس از آن است که روز دوشنبه، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست‌وزیر این رژیم دستور ساخت ۸۰۰ واحد صهیونیست‌نشین را در کرانه باختری ابلاغ کرده است.

وزارت خارجه سعودی در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «اقدام اسرائیل در تصویب تصمیم ساخت ۸۰۰ واحد جدید در کرانه باختری را به‌شدت محکوم می‌کنیم».

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما بار دیگر این گام را به علت نقض آشکار قطعنامه‌های بین‌المللی، تهدید برای صلح و تضعیف تلاش‌های [صورت گرفته] برای راهکار دودولتی قاطعانه رد می‌کنیم».

بیانیه وزارت خارجه عربستان سعودی در حالی صادر شده است که اخیرا، منابع صهیونیستی و آمریکایی به نقل از منابع آگاه از دیدار «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین «یوسی کوهن» رئیس دستگاه جاسوسی این رژیم (موساد) در شهر دست ساخت نئوم در خاک عربستان خبر دادند؛ دیداری که ریاض آن را تکذیب کرد.

از سوی دیگر، این تصمیم رژیم صهیونیستی در حالی اتخاذ شده است که مقامات اماراتی پس از عادی‌سازی روابط خود با تل‌آویو مدعی شده بودند که گام در قبال به تعلیق درآمدن شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری انجام شده است؛ اما تنها با گذشت تنها چند ماه از عادی‌سازی روابط میان دو طرف شهرک‌سازی‌ها بار دیگر به حالت اول بازگشت.

وزارت خارجه امارات عربی متحده هنوز واکنشی به این تصمیم رژیم صهیونیستی نشان نداده است.

طبق گزارش‌ها برخی منابع صهیونیستی، این رژیم در سال ۲۰۲۰، ۱۲۱۵۹ واحد صهیونیست‌نشین جدید احداث کرده است که این تعداد واحد از سال ۲۰۱۲ تاکنون بی‌سابقه بوده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیست و سوم دسامبر سال ۲۰۱۶ قطعنامه‌ ۲۳۳۴ را به‌منظور پایان دادن به شهرک‌‌سازی رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین تصویب کرد. در این قطعنامه ضمن تأکید بر عدم مشروعیت شهرک‌های سازی‌های رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷، از رژیم صهیونیستی خواسته شده است که به شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی پایان دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز