بازداشت معترضان در نزدیکی اقامتگاه نتانیاهو

چهارشنبه 24 دی 1399
14:58
بازداشت معترضان در نزدیکی اقامتگاه نتانیاهو
رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند، نیروهای پلیس حداقل معترض صهیونیست را در نزدیک اقامتگاه نخست‌وزیر این رژیم در قدس اشغالی بازداشت کردند.

العالم _ فلسطین اشغالی

دو روز بعد از گمانه‌زنی رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره تاریخ بعدی جلسه رسیدگی به اتهام‌های فساد مالی بنیامین نتانیاهو، پلیس امروز چهارشنبه تعدادی از معترضان را در نزدیکی اقامتگاه او دستگیر کرد.

نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی از بازداشت هفت تن از معترضان در نزدیکی اقامتگاه بنیامین نتانیاهو در قدس اشغالی خبر دادند.

به گزارش روزنامه «جروزالم پُست»، معترضان مخالف نتانیاهو صبح زود به وقت محلی، در نزدیکی اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با پوشیدن لباس‌های دلقک‌ها تجمع ترتیب دادند اما با واکنش ماموران پلیس مواجه شدند.

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، حدو ۱۰۰ نفر از صهیونیست‌ها در اعتراض به به تعویق افتادن جلسه دادگاه نتانیاهو به دلیل وضعیت ناشی از شیوع ویروس کرونا تظاهرات کردند و تعدادی به سمت اقامتگاه او در قدس اشغالی رفته بودند.

جمعه هفته گذشته بود که دادگاهی در قدس اشغالی دستور تعویق جلسه دادگاه نتانیاهو را به دلیل مقررات و محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با ویروس کرونا صادر کرد.

روز دوشنبه هفته جاری بود که روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد، جلسه بعدی رسیدگی به اتهام‌های فساد مالی نتانیاهو، بیستم بهمن ماه با حضور او برگزار می‌شود.

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده درباره فساد دولتی و مالی علیه نتانیاهو تشکیل داده و طی سه سال اخیر از مقام‌های مختلفی بازجویی کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شهردار نیویورک، نتانیاهو را معمار نسل‌کشی در غزه خواند


تاریخ‌سازی ساغر مرادی؛ نخستین طلای بانوان تکواندو ایران در بازی‌های آسیایی


سیزدهمین طلای ناگویا بر سینه ایران نشست


بقائی: دولت فرانسه برای ۲ هزار بازداشتی باید پاسخگو باشد


تغییر نقشه درگیری‌ها در یمن از تعز تا صنعا+ فیلم


نواف سلام توقف تجاوزات "اسرائیل" را اولویت فوری لبنان خواند


النجباء: خروج نیروهای آمریکایی از عراق «پیروزی» است


درگیری مسلحانه در راسک؛ رزمندگان سپاه با تروریست‌ها در راسک درگیر شدند


روند صعودی تجارت با اوراسیا؛ تاکید تهران بر تعمیق مناسبات اقتصادی


تأکید حشد الشعبی بر ماندگاری مواضع نصرالله در میان مردم عراق