طالبان: اگر آمریکا به نقض توافقنامه قطر ادامه دهد واکنش نشان می‌دهیم

پنج‌شنبه 25 دی 1399
13:15
طالبان: اگر آمریکا به نقض توافقنامه قطر ادامه دهد واکنش نشان می‌دهیم
طالبان اعلام کرد که حملات هوایی آمریکا به این گروه سرپیچی از توافقنامه قطر است و اگر این حملات ادامه یابد واکنش آن‌ها را در پی خواهد داشت.

العالم - آسیا

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان درباره حملات هوایی آمریکا به این گروه گفت: «ما برای آنها روشن کردیم و هنوز هم می‌گوییم که اگر عملیات آن‌ها با نقض عمدی توافقنامه ادامه یابد، مجبور به واکنش خواهیم شد و این یک عمل تحریک‌آمیز است».

از زمان امضای توافقنامه صلح بین آمریکا و طالبان در اسفند سال گذشته، این گروه بارها آمریکا را به نقض توافقنامه متهم کرده است اما فرماندهی نیروهای آمریکایی تاکید دارد که حملات هوایی علیه طالبان مطابق با توافقنامه و برای دفاع از نیروهای افغان صورت گرفته است.

سخنگوی طالبان به «اسپوتنیک» گفت که آن‌ها از آمریکا خواستند تا بمباران را "کنترل" کند و با تاکید بر پایبندی طالبان بر توافقنامه قطر افزود: ما کانالی را داریم تا با آمریکایی‌ها گفت‌وگوهای جدی را در این باره آغاز کنیم.

مجاهد ادامه داد: «توافقنامه دوحه یک توافق منطقی برای حل جنگ است، این توافقنامه باید اجرا شود. دولت بعدی آمریکا نیز باید آن را اجرا کند و جنگ باید پایان یابد؛ در هر صورت ما متعهد هستیم و از طرف ما مشکلی وجود ندارد».

وی با تاکید بر نظارت طالبان بر اجرای این توافقنامه گفت: ما به نظارت بر اجرای این توافقنامه ادامه خواهیم داد ، تلاش ما اجرای کامل این توافقنامه خواهد بود؛ این توافق هم به نفع آمریکا و هم به نفع مردم افغانستان است.

سخنگوی طالبان با ابراز امیدواری برای تعهد دولت جدید آمریکا به توافقنامه قطر نیز تصریح کرد: این خواست مردم آمریکا است و متعلق به یک تیم انتخاباتی نیست زیرا کسانی که با ما بحث و گفت‌وگو کرده و به توافق رسیده‌اند، استراتژیست‌های آمریکایی و اعضای نهادهای مهم آمریکا بودند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد