جنبش جهاد اسلامی فلسطین: یک توطئه آمریکایی-صهیونیستی برای نابودی قدرت سوریه وجود دارد

پنج‌شنبه 25 دی 1399
22:46
جنبش جهاد اسلامی فلسطین: یک توطئه آمریکایی-صهیونیستی برای نابودی قدرت سوریه وجود دارد جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن تاکید بر حق سوریه برای دفاع از خود در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی گفت که یک توطئه آمریکایی-صهیونیستی برای تخریب قوای سوریه و فرسایش آن وجود دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه بر حفظ تمامیت ارضی سوریه، اتحاد مردم این کشور و حق سوریه در دفاع از خود و پاسخ به این جرایم تاکید کرد.

«داوود شهاب» در اظهاراتی گفت: «روشن است که یک طرح آمریکایی-صهیونیستی برای تخریب قوای کشور سوریه و تداوم فرسایش آن از طریق ادامه حملات رژیم صهیونیستی و دیگر اشکال متعدد وجود دارد.»

مناطقی از شهرهای دیرالزور و بوکمال در شرق سوریه در بامداد چهارشنبه هدف حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

رژیم صهیونیستی طی سال‌های اخیر بارها با تجاوز به خاک سوریه مناطقی از این کشور را هدف حملات موشکی گرفته که بسیاری از موشک‌های شلیک شده آن توسط پدافند هوایی سوریه هدف قرار گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه