برنامه بایدن در روز تحلیف چیست؟

يکشنبه 28 دی 1399
07:44
برنامه بایدن در روز تحلیف چیست؟ «ران کلاین» گزینه ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از برنامه شلوغ و پر کار بایدن در روز تحلیف خود خبر داد.

العالم - آمریکا

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کلاین طی بیانیه‌ای که به رسانه‌ها ارائه کرد، گفت بایدن قصد دارد در اولین روز کاری خود به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، بیش از ده دستور اجرایی صادر کرده و برخی از قوانین و دستورات جنجالی دولت کنونی این کشور را لغو کند.

بر اساس این بیانیه، اقدامات بایدن که قرار است روز چهارشنبه انجام شوند، شامل بازگشت به توافق آب‌وهوایی پاریس، لغو منع مسافرتی و مهاجرتی کشورهای با اکثریت جمعیت مسلمان، تمدید توقف اخذ اقساط وام‌های فدرال دانشجویی، توقف اخراج‌ها و سلب مالکیت‌ها و همچنین اجباری کردن استفاده از ماسک تنفسی در اماکن دولتی و سفرهای بین ایالتی خواهد بود.

رویترز با بیان اینکه تمام این اقدامات را پیشتر و در زمان مبارزات انتخاباتی نیز اعلام کرده بود، نوشت که بیشتر آنها خنثی کردن سیاست‌های ترامپ است و نیازی به تاییدیه کنگره آمریکا ندارد.

طبق این گزارش، بایدن همچنین قصد دارد برنامه مهاجرتی طولانی‌مدتی را اعلام کند که راه را برای اعطای تابعیت به میلیون‌ها پناهنده ثبت‌نشده در آمریکا هموار می‌کند. این برنامه برای اجرایی شدن نیاز به تایید کنگره دارد.

کلاین همچنین توضیح داد که مجموعه گسترده‌تری از «وعده‌های روز اول» بایدن طی ۹ روز کاری متعاقب مراسم تحلیف اجرا خواهد شد که شامل افزایش تست‌های ابتلا به ویروس کرونا و ملزم کردن دولت آمریکا به اولویت دادن به کالاهای ساخت داخل برای خرید تجهیزات می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد صریح رئیس جمهور برزیل از سازمان ملل و گوترش


دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه


اف ۱۶ ارتش آمریکا در آلمان سقوط کرد


دیدار وزیران خارجه ایران و ایتالیا در نیویورک


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است


النجباء: مقاومت و حشد الشعبی باقی خواهند ماند


استقبال وزیر کشور الجزایر از پزشکیان، در توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک


زندگی در سایه «خط زرد»؛ آوارگان غزه در قبرستان‌ها پناه گرفته‌اند