"خیانت عادی‌سازی" با چاشنی رالی داکار در عربستان سعودی

يکشنبه 28 دی 1399
13:42
رادیو ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد 2 اسرائیلی قبل از بازگشت به تل‌آویو در روز شنبه، در رقابت‌های رالی داکار در عربستان سعودی شرکت کردند.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم، به رغم ممنوعیت سفر اسرائیلی‌ها به عربستان سعودی، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد دوچرخه‌سوارانی از "اسرائیل" در این رویداد ورزشی جهانی که برای دومین سال متوالی در عربستان سعودی برگزار می‌شود، شرکت کردند.

این منبع تأکید کرد، این دو دوچرخه‌سوار اسرائیلی به رغم اینکه به نمایندگی از بلژیک در مسابقات شرکت داشتند، ولی با گذرنامه اسرائیلی وارد عربستان سعودی شدند.

کاخ سفید اواسط سال 2020 میلادی گام‌های جدی را در روند عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی برداشت و امارات، بحرین، سودان و مغرب با امضای توافقنامه‌هایی، روابط با صهیونیست‌ها را علنی و عادی کردند.

گمانه‌زنی‌ها و گزارش‌های رسانه‌ای حاکی‌ست که رژیم سعودی نیز به زودی وارد قطار عادی‌سازی با تل‌آویو خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ | روایت یک طوفان تاریخ‌ساز


مثبت ۱۰۰ ثانیه | بلوک مقاومت، محور نظم جدید جهان


ثبت ۶۳ هزار حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون


۲ کشته و دهها زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


دیدار روسای هیات‌های ایران و پاکستان در حاشیه نشست مسکو درباره افغانستان


اعتراض ایران به استمرار بی‌عملی نروژ در قبال فعالیت‌های غیرمجاز استارلینک


۴ کشته بر اثر حمله آمریکا به یک قایق در منطقه کارائیب


طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه