مقام کره‌جنوبی؛

به حل مسئله پول‌های بلوکه شده ایران در سئول امیدواریم

پنج‌شنبه 2 بهمن 1399
13:07
به حل مسئله پول‌های بلوکه شده ایران در سئول امیدواریم یک مقام ارشد وزارت خارجه کره جنوبی امروز ابراز امیدواری کرد که با آغاز به کار دولت جدید در آمریکا، مسئله پول‌های بلوکه شده جمهوری اسلامی ایران در این کشور حل شود.

العالم - آسیا

ه نقل از یونهاپ، یک مقام ارشد وزارت خارجه کره جنوبی امروز پنجشنبه ابراز امیدواری کرد که با آغاز به کار دولت «جو بایدن» در آمریکا، مسئله پول‌های بلوکه شده جمهوری اسلامی ایران در این کشور و همچنین توقیف نفتکش این کشور رفع شود.

این مقام وزارت خارجه کره جنوبی که نخواست نامش فاش شود، در این خصوص گفت: معتقدیم که وضعیتی به وجود خواهد آمد که ما می‌توانیم یک راه‌حل فوری برای مسأله کِشتی توقیف شده پیدا کنیم.

وی در این باره ادامه داد: دولت (کره جنوبی) به رایزنی‌ها درباره این موضوع با ایران ادامه می‌دهد و با آغاز به کار دولت جدید در آمریکا، ما انتظاراتی داریم. گرچه این مسأله صحت دارد که رسیدگی به موضوع پول های بلوکه شده ممکن است زمان بر باشد؛ اما اراده سیاسی و تمایل ما برای رایزنی با دولت آمریکا بیش از هر زمان دیگری است.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۵ دی ماه در بیانیه ای از توقیف یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی به دلیل نقض پروتکل‌های زیست محیطی در خلیج فارس خبر داد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم