مصطفی الکاظمی تغییراتی در دستگاه امنیتی عراق ایجاد کرد

جمعه 3 بهمن 1399
08:41
مصطفی الکاظمی تغییراتی در دستگاه امنیتی عراق ایجاد کرد نخست‌وزیر عراق به دنبال انفجارهای دیروز بغداد، شماری از فرماندهان را برکنار و تأکید کرد که انتقام خون عراقی‌ها را خواهد گرفت.

«مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق همزمان با تعییر در پست‌های امنیتی بعد از انفجارهای خونین بغداد به مسببان این انفجارها هشدار داد.

او بامداد جمعه گفت: «پاسخ ما به کسانی که خون پاک عراقی‌ها را ریخته‌اند، سخت و ویرانگر خواهد بود».

در جریان دو انفجار دیروز (پنجشنبه) در شهر بغداد، ۳۲ نفر از شهروندان کشته و ۱۱۰ نفر نیز زخمی شده‌اند. دو فرد انتحاری که گفته می‌شود از اتباع عربستان سعودی بودند، خود را در میان کسبه بازار محلی منفجر کرده‌اند.

نخست‌وزیر عراق بعد از انفجارهای بغداد در نشست فوق‌العاده با حضور فرماندهان دستگاه‌های امنیتی شرکت کرد و در واکنش به این حادثه امنیتی شماری را از پست‌های خود برکنار کرد.

رسانه‌های عراقی از این تغییرات و عزل و نصب‌های مصطفی الکاظمی به «تغییرات بزرگ در دستگاه‌های امنیتی» یاد می‌کنند.

نخست وزیر عراق در حکمی سرلشکر «عامر صدام»، معاون وزیر کشور در امور اطلاعاتی را برکنار و به جای او سرلشکر «احمد ابو رغیف» را منصوب کرد.

او همچنین در حکمی دیگر، «عبدالکریم عبدالفاضل»، مدیرکل اطلاعات و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور را برکنار و جانشین رئیس دستگاه امنیت ملی را مأمور رسیدگی به اداره «خلیة الصقور» (نیروهای ویژه ضد تروریسم» کرد و این اداره را زیر نظر فرماندهی کل نیروهای مسح برد که کاظمی خود سمت فرمانده کل است.

به گزارش بغداد الیوم به نقل از «یحیی رسول»، سخنگوی فرماندهی کل نیروهای عراق، نخست وزیر عراق همچنین فرمانده پلیس فدرال عراق را از سمت خود برکنار و «رائد شاکر جودت» را به عنوان این سمت تعیین کرد.

مصطفی الکاظمی که خود پیشتر رئیس اطلاعات عراق بود، «باسم مجید»، فرمانده بخش اطلاعات و امنیت عملیات بغداد را از سمت خود برکنار کرده است.

انفجارهای تروریستی دیروز بغداد با توجه به حجم تلفات و زخمی‌ها طی سه سال گذشته که خلافت خودخوانده داعش در این کشور برچیده شده، بی‌سابقه است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود