حمایت دوباره کاخ سفید از مخالف غربگرای روسیه

سه شنبه 7 بهمن 1399
05:39
حمایت دوباره کاخ سفید از مخالف غربگرای روسیه سخنگوی کاخ سفید با حمایت از مخالف غربگرای دولت روسیه گفت واشنگتن برای واکنش به دستگیری او هیچ گزینه‌ای را از روی میز خارج نمی‌کند.

العالم - آمریکا

سخنگوی کاخ سفید دوشنبه شب به وقت تهران تصریح کرد دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در بررسی‌های خود برای واکنش به دستگیری«آلکسی ناوالنی» مخالف غربگرای دولت روسیه همه گزینه‌ها را روی میز نگاه خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در نشست مطبوعاتی گفت که در واکنش به دستگیری «آلکسی ناوالنی» از سوی روسیه، بایدن همه گزینه‌ها در قبال این کشور را روی میز نگه خواهد داشت.

سخنگوی کاخ سفید تأکید کرد که دولت بایدن در حال انجام ارزیابی‌هایی کلی برای تعیین سیاست دولت آمریکا در قبال دولت روسیه است.

او گفت: «ما منتظریم که این بررسی‌ها به اتمام برسند، ولی روال کار همیشه این بوده که رئیس‌جمهور حق پاسخدهی [به اقدامات روسیه] را در زمان انتخابی و به روش انتخابی خودش محفوظ می‌داند و من در اینجا هیچ گزینه‌ای را از روی میز حذف نمی‌کنم.»

وزارت خارجه روسیه در واکنش به موضع‌گیری‌های مداخله‌جویانه آمریکا در مسئله ناوالنی در روزهای گذشته گفته نفاق افکنی، ابزار دموکراسی آمریکایی به ویژه در دوره خطرناک همه‌گیری کروناست. این وزارتخانه در این توییت به مقامات آمریکایی توصیه کرد با توقف دخالت در امور سایر کشورها حواسشان را به مشکلات خود معطوف کنند.

ناوالنی روسیه روز ۲۰ اوت ۲۰۲۰ هنگام پرواز از شهر «تومسک» در روسیه به سمت مسکو، علائم بیماری از خودش نشان داد و بعد از فرود اضطراری هواپیما در شهر «امسک» به بیمارستانی در این شهر منتقل شد و سپس به آلمان انتقال یافت. ناوالنی هفتم سپتامبر، چند روز بعد از آن که دولت آلمان ادعای مسمومیت وی را مطرح کرد از کما خارج شد. روسیه این ادعا را رد و اعلام کرد آزمایش ناوالنی هیچ شواهدی از وجود این سم را نشان نداده است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است