شبه نظامیان وابسته به آمریکا یک مقام سوری را ربودند

سه شنبه 7 بهمن 1399
15:14
شبه نظامیان وابسته به آمریکا یک مقام سوری را ربودند منابع سوری اعلام کردند که نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا با یورش به منزل رئیس شورای شهر الجوادیه در حومه شرقی قامشلی، وی را ربودند.

العالم - سوریه

منابع سوری اعلام کردند که نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا با یورش به منزل رئیس شورای شهر الجوادیه در حومه شرقی قامشلی، وی را ربودند.

منابع محلی به سانا بیان کردند: گروههای مسلح مورد حمایت شبه نظامیان علاوه بر ربودن رئیس شورای شهر الجوادیه در حومه قامشلی و بردن وی به مکان نامعلوم، رایانه های دفتر شورا را با خود بردند.

گفتنی است که نیروهای مورد حمایت آمریکا به اقدامات سرکوبگرانه علیه ساکنان مناطق تحت کنترل این شبه نظامیان ادامه می دهند.

هفته گذشته نیز شبه نظامیان سوری تحت حمایت آمریکا چند غیرنظامی سوری را در شهر «البصیره» در شرق دیرالزور ربوده و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

درباره علت ربوده شدن این مقام سوری گزارشی منتشر نشده، اما مناطق مختلف الحسکه طی روزهای اخیر صحنه اعتراضات به اقدامات جنایت آمیز عناصر مسلح قسد بوده است.

چند روز پیش، مردم شهر قامشلی با برگزاری تجمع اعتراض آمیز نسبت به اقدام شبه نظامیان قسد در جلوگیری از ورود مواد غذایی و انتقال اورژانسی افراد بدحال به خارج از این شهر که یک بحران انسانی را در قامشلی به وجود آورده، تجمع اعتراض آمیز برپا کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق


قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند


کمان افتخار ایران در آسمان آسیا؛جوانمردی نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران کمیته پارالمپیک آسیا شد


فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو