سوریه، انفجار در شهر بوکمال را تکذیب کرد

شنبه 11 بهمن 1399
16:22
سوریه، انفجار در شهر بوکمال را تکذیب کرد خبرگزاری رسمی سوریه ( سانا ) اخبار انتشار یافته از سوی برخی از کانال های تلویزیونی و شبکه های اجتماعی مبنی بر وقوع انفجار در شهر بوکمال این کشور را تکذیب کرد.

العالم ـ سوریه

خبرنگار خبرگزاری سانا در دیر الزور وقوع هرگونه انفجار در این شهر را رد کرد و افزود: آنچه که برخی کانال‌ها از وقوع چند انفجار در منطقه بوکمال در شرق استان دیر الزور گزارش کرده‌اند، صحت ندارد.

برخی از شبکه‌ها و کانال‌های خبری به نقل از دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن قرار دارد، ادعا کردند که صدای انفجارهای شدید امروز در مناطقی از «بوکمال» سوریه شنیده شد.

۱۹ ماه جاری میلادی نیز این دیده بان گزارش داد که برای دومین روز متوالی انفجارهای شدیدی منطقه دیرالزور را لرزانده است.

در همین حال منابع دیده بان حقوق بشر سوریه ادعا کردند که این انفجارها توسط نظامیان سوریه و بر اثر انهدام بقایای مهمات و سلاح‌های عمل نکرده برخی از گروه‌ها به وقوع پیوسته است.

این دیده بان با این ادعا که صدای انفجارها در منطقه باعث ایجاد ترس و وحشت اهالی شد، افزود: برخی بقایای مهمات از بین رفته در آن زمان منفجر نشدند و همین امر باعث شد تا نظامیان امروز آن‌ها را منفجر کنند.

ارتش سوریه و متحدانش آبان ۹۶ کنترل کامل شهر بوکمال که در نزدیکی مرز با عراق در شرق این کشور قرار دارد را در دست گرفت.

شهر بوکمال آخرین منطقه شهری در سوریه محسوب می‌شد که در اختیار گروه داعش بود.

0% ...

آخرین اخبار

مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان