النجباء: آمریکا ریشه همه مصیبت‌های عراق است

سه شنبه 14 بهمن 1399
13:22
النجباء: آمریکا ریشه همه مصیبت‌های عراق است جنبش النجباء عراق بر لزوم اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور تاکید کرد و افزود که آمریکا ریشه و مسبب اصلی همه مصیبت‌های ملت عراق است.

العالم - عراق

«فراس الیاسر» عضو دفتر سیاسی جنبش النجباء عراق تصریح کرد: آمریکا ریشه و عامل اصلی مصیبت ها و در پس پرده همه حوادث خطرناکی است که در عراق اتفاق می افتد.

وی از دولت عراق خواست تا جلوی نقض قوانین و تخلفات مداوم آمریکایی ها در این کشور را بگیرد.

الیاسر همچنین بر لزوم اجرای مصوبه پارلمان عراق مبنی بر لزوم اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور تاکید کرد و گفت: دولت عراق ملزم به اجرای این مصوبه است.

وی همچنین تاکید کرد که کوتاهی در اخراج آمریکا باعث خواهد شد که گروههای مقاومت مجبور به دخالت و تهدید و هشدار به نیروهای آمریکایی شوند.

الیاسر گفت: تنها دستی که قادر به ضربه زدن به آمریکا و مهار نقش آن در عراق است، گروههای مقاومت اسلامی هستند.

نیروهای اشغالگر آمریکایی از سال ۲۰۰۳ میلادی در عراق مستقر هستند که بزرگترین پایگاه آنها «عین الاسد» در استان «الانبار» در غرب این کشور است.

آمریکایی‌ها همچنین شماری از نیروهای نظامی و سامانه‌های پدافندی را در سفارت خود در منطقه تحت تدابیر شدید امنیتی سبز در قلب بغداد مستقر کرده‌اند.

دولت پیشین آمریکا به ریاست دونالد ترامپ پیش تر اعلام کرد که تعداد نیروهای خود در عراق را به میزان ۵۰۰ نفر کاهش می‌دهد و درپی آن، ستاد عملیات مشترک عراق در آن زمان اعلام کرد که خروج نخستین گروه نظامیان آمریکایی از این کشور در چارچوب توافق اخیر بین بغداد و واشنگتن آغاز شده است اما حال آمریکا طرح بازنگری در خروج نیروهایش را در سرمی پروراند.
ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد «داعش» اخیرا شمار کل نیروهای آمریکایی در خاک عراق را ۳ هزار نفر اعلام کرد. با این حال، برخی منابع سیاسی و امنیتی این کشور شمار واقعی این نیروها در کشورشان را بیش از رقم اعلام شده دانسته و خواهان شفاف شدن موضوع هستند.
مسئولان و مردم عراق در مناسبت‌های مختلف بر لزوم خروج نیروهای آمریکایی از کشورشان در راستای اجرای مصوبه پارلمان در این زمینه تاکید کرده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد