مادر انصاریان هنوز از فوت پسرش خبر ندارد

چهارشنبه 15 بهمن 1399
18:24
مادر انصاریان هنوز از فوت پسرش خبر ندارد بازیکن سابق پرسپولیس گفته هنوز مادر علی انصاریان از فوت فرزندش خبر ندارد و کسی را یارای رساندن این خبر وی نیست.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

بهنام ابوالقاسم پور بازیکن سابق پرسپولیس خاطرنشان کرده، هیچ‌کس خبر درگذشت علی انصاریان را به مادرش نگفته است.

وی گفته، علی کریمی هم نمی‌تواند این خبر را به مادرش بدهد، برادر و دامادش هم نمی‌توانند این خبر را به مادر علی برسانند.

ابوالقاسم پور خاطرنشان کرده که همه درطبقه هفتم بیمارستان جمع شدیم و نمی دانیم به مادر علی چی بگوییم.

مادر انصاریان با شنیدن خبر فوت فرزندش بستری شد

خبرهای رسیده حاکی است که بالاخره خبر فوت علی انصاریان با تاخیر به مادرش اطلاع داده شده و وی بعد از شنیدن خبر فوت پسرش در اورژانس بیمارستان فرهیختگان بستری شده است.

مادر علی انصاریان پیشکسوت فوتبال کشورمان ظهر امروز (چهارشنبه) با تشکر از پیگیری‌ مردم نسبت به بیماری فرزندش گفته بود، از همه مردم عزیز کشورم خواهش می‌کنم که برای علی دعا کنند.

وی خاطرنشان کرده بود که در خواب دیده‌ام علی منتظر دعاهای همه ما هست و به من گفت همه دعا کنند من بلند می‌شوم.

انصاریان از زمان ابتلا به بیماری کرونا و وخامت حالش، در بیمارستان فرهیختگان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود. وی در جدال با این بیماری تاب نیاورد و سر انجام امروز (چهارشنبه) این ویروس منحوس امانش نداد و نفسش را برید.

0% ...

آخرین اخبار

نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو