دستگیری عنصر وابسته به داعش در فرودگاه هیترو لندن

پنج‌شنبه 16 بهمن 1399
07:42
دستگیری عنصر وابسته به داعش در فرودگاه هیترو لندن پلیس انگلیس از دستگیری یک عنصر وابسته به گروهک تروریستی داعش در فرودگاه بین‌المللی هیترو لندن خبر داد.

العالم ـ اروپا

یک سخنگوی پلیس پایتخت انگلیس اعلام کرد که این فرد حوالی ساعت ۱۸ و ۱۱ دقیقه طبق قانون «پلیس و شواهد مجرمانه» توسط ماموران ضد تروریسم دستگیر و به پاسگاه پلیس جنوب لندن منتقل شده است.

هویت این فرد که گفته می‌شود در سوریه با داعش همکاری داشته، اعلام نشده است. نامبرده دارای هویت انگلیسی بوده که از ترکیه وارد کشور شده است.

به گزارش نشریه ایندیپندنت انگلیس، او به ظن توزیع نشریات و برنامه‌ریزی برای حملات تروریستی در انگلیس دستگیر شده است.

انگلیس قوانین ورود عناصر وابسته به گروه‌های تروریستی به این کشور را تشدید کرده است. ساجد جاوید وزیر کشور اسبق انگلیس دو سال پیش اعلام کرد آنهایی که قصد بازگشت از داعش به کشور را دارند باید آماده بازجویی و احتمال اینکه تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند، داشته باشند.

وی در یادداشتی برای نشریه تایمز چاپ لندن ضمن ارائه استدلال‌های دولت لندن برای سلب تابعیت دختر نوجوانی که ۶ سال پیش از انگلیس برای پیوستن به داعش فرار کرد و اینک قصد بازگشت به کشور را دارد افزود: باید به یاد داشته باشیم آنهایی که انگلیس را ترک کرده و به داعش پیوستند، از این کشور متنفر بودند.

وی افزود: پیام من واضح است؛ اگر هوادار گروه‌های تروریستی در خارج بودید، ابایی ندارم که مانع ورود شما به کشور شوم. اما اگر موفق به ورود شدید بایستی خود را آماده بازجویی و احتمال اینکه تحت پیگرد قانونی قرار بگیرید داشته باشید.

به گزارش ایرنا، نظرسنجی‌ها در انگلیس نشان می‌دهد که افکار عمومی پذیرای بازگشت این افراد نبوده و حضور آنها را برای امنیت کشور پر مخاطره می‌داند. یک نظرسنجی صورت گرفته از سوی اسکای نیوز نشان می‌دهد که ۷۶ درصد مردم مخالف بازگشت انگلیسی‌های وابسته به داعش از مناطق جنگ‌زده هستند.

این در حالیست که دولت لندن اخیرا با ورود «عادل عبدالباری» سخنگو و دستیار ارشد بنیانگذار گروه القاعده به انگلیس ممانعتی نشان نداد و حضور او در خیابان‌های پایتخت موجی از وحشت به راه انداخته است.

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه