داد عربستانی‌‌ها از گرانی‌ها درآمد البته در توییتر!

دوشنبه 20 بهمن 1399
22:57
داد عربستانی‌‌ها از گرانی‌ها درآمد البته در توییتر! سیاست‌های اقتصادی حکومت سعودی به افزایش آمار بیکاری و فقر منجر شده است و همین امر موجی از انتقادها را در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخته، و هشتگ "حقوق کفاف زندگی را نمی‌دهد" جزو داغ‌ترین ترندها شده است.

العالم- داغ‌های مجازی

کاربران از طریق شبکه‌های اجتماعی از کاهش دستمزدها در شرایط افزایش دیوانه‌وار قیمت‌ها و مالیات انتقاد کرده‌اند. آنها همچنین از سیاست‌های رژیم سعودی که به وخامت اوضاع معیشتی منتهی شده نیز انتقاد و خاطرنشان کرده‌اند که حکومت نمی‌تواند نیازهای معیشتی شهروندان را تامین کند و به جای تمرکز به حل مشکلات مردم، به جنگ قدرت مشغول هستند.

در نوامبر گذشته، "محمد بن‌سلمان" ولیعهد سعودی به بحران اقتصادی در کشور اذعان کرد و گفت: "بودجه حتی برای پرداخت حقوق کارکنان کافی نیست".

آمارهای حکومتی در عربستان سعودی نشان می‌دهد که بدهی‌های این کشور طی 6 سال و از زمان قدرت گرفتن "سلمان بن عبدالعزیز" از سال 2015 به بیش از نیم تریلیون دلار رسیده و 21 برابر شده است.

بر اساس این داده‌ها و آمار موسسه پولی عربستان سعودی (ساما) در دوره مذکور 238.2 میلیارد دلار وام از خارج گرفته و از دارایی‌های ذخیره عمومی نیز 278.3 میلیارد دلار برداشت شده است که در مجموع به 516.4 میلیارد دلار می‌رسد.

کاربری به نام "m7d l7d" با ترسیم کاریکاتوری، نوشته است: "دستمزد قبل از دریافت پَر کشید. این است حال و روز بسیاری از کارمندان در ماه جاری."

"المشتاق" نیز نوشته است: "حقوق 3000 ریال( کفاف زندگی‌مان را نمی‌دهد)."

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود