5 فرمانده داعش در عراق اعدام شدند

سه شنبه 21 بهمن 1399
18:39
5 فرمانده داعش در عراق اعدام شدند
یک منبع امنیتی عراقی از اجرای حکم اعدام 5 تن از فرماندهان تروریست‌های داعش در زندانی در عراق خبر داد.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی عراقی امروز (سه‌شنبه) گفت که حکم اعدام پنج فرمانده داعشی در زندان «الحوت» در استان «ذی قار» اجرا شده است.

به نوشته وبسایت العهد نیوز، او اشاره‌ای به هویت داعشی‌های اعدام شده نکرد. در کنار این پنج نفر یک فرد دیگر نیز به اتهام قتل عمد اعدام شده است.

همزمان برخی وبسایت‌های وابسته به جریان سعودی در عراق، تلاش کرده‌اند اعدام این تروریست‌های داعش را به دعوای شیعه-سنی تقلیل داده و اعدام شدگان را زندانیان اهل سنت معرفی کنند.

اعدام این تروریست‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق در پنجم بهمن حکم اعدام ۳۴۰ محکوم تروریستی و جنایی را تأیید کرد.

پیش از آن نیز فراکسیون الصادقون در پارلمان عراق، با جمع‌آوری امضای ۷۰ نماینده خواستار تصویب قانونی برای الزام رئیس‌جمهور جهت تأیید نهایی احکام اعدام تروریست‌های داعش در زندان شده بود.

طبق آمار منابع عراقی، ۱۹ هزار تروریست داعشی در زندان‌ها به سر می‌برند که سه هزار تن از آن‌ها منتظر تأیید نهایی حکم اعدام هستند که طبق قانون بر عهده رئیس‌جمهور است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت