درخواست سائرون از پارلمان درخصوص سازش با صهیونیست‌ها

چهارشنبه 22 بهمن 1399
19:43
درخواست سائرون از پارلمان درخصوص سازش با صهیونیست‌ها ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی الصدر از ریاست پارلمان عراق خواست قانون جرم بودن عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی را تصویب کند.

العالم - عراق

ائتلاف «سائرون» به رهبری «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر در پارلمان عراق روز چهارشنبه از ریاست پارلمان این کشور خواست ساز و کار تصویب قانون جرم بودن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اتخاذ کند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، ائتلاف سائرون در بیانیه‌ای گفت: «در پاسخ به سخنان امروز مقتدی الصدر رهبر جریان صدر که بر مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد، ما در ائتلاف سائرون از ریاست پارلمان می‌خواهیم روند تصویب قانون جرم بودن عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل را پیش ببرد.»

بر اساس این بیانیه، طرح فراکسیون پارلمانی سائرون درباره جرم بودن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در اکتبر سال ۲۰۲۰ ارائه شد و تصویب آن گام مهمی در مخالفت با هر نوع سازش با اشغالگران صهیونیست است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: استانداردسازی، پیشران ارتقای کیفیت و اقتدار دفاعی کشور است


رویترز: سه طبقه از شرکت آرامکو آسیب دیده است


برنامه "عالمـْــــــکم": از ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان تا "تونل آزادی"


نشان زرین مهمدی در لاس‌وگاس؛ یک طلا و ۲ برنز فرنگی‌کاران در پنج وزن نخست


سپاه تصاویر انفجار و آتش‌سوزی کشتی کانتینری متخلف در تنگه هرمز را منتشر کرد+فیلم


جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم+ فیلم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم