رایزنی وزرای خارجه واشنگتن و ریاض درباره تقویت پدافند سعودی

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399
06:26
رایزنی وزرای خارجه واشنگتن و ریاض درباره تقویت پدافند سعودی وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای سعودی خود، ضمن محکوم کردن عملیات یمنی‌ها علیه فرودگاه ابها، درباره تلاش‌ها مشترک برای تقویت پدافند سعودی رایزنی کرد.

العالم-آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالت متحده بامداد پنجشنبه به‌صورت تلفنی با «فیصل بن فرحان آل سعود» همتای سعودی خود گفت‌وگو کرد.

به نوشته وبگاه وزارت خارجه آمریکا، بلینکن در تماس با بن‌فرحان، عملیات‌های اخیر جنبش مقاومت انصارالله یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی و حمله به فرودگاه بین‌المللی «ابها» را محکوم کرد.

بر اساس این بیانیه، وزرای خارجه آمریکا و عربستان سعودی، درباره تلاش‌های مشترک برای تقویت پدافند سعودی در برابر حملات به این کشور صحبت کردند.

بلینکن همچنین بر لزوم اقدام دیپلماتیک جهت یافتن راهکار سیاسی برای پایان دادن به جنگ یمن، شامل تعامل‌های اخیر نمایندگان ویژه سازمان ملل و آمریکا در امور یمن با شرکای منطقه‌ای و سازمان‌های بین‌المللی، تاکید کرد.

صر چهارشنبه بود که سرتیپ «یحیی سریع»‌ سخنگوی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد که ارتش این کشور، آشیانه جنگنده‌های سعودی در جنوب غرب عربستان را در پاسخ به حملات ائتلاف سعودی، هدف قرار داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این خصوص اعلام کرد که آشیانه جنگنده‌های سعودی در فرودگاه أبها با چهار پهپاد از نوع «صماد ۳» و «قاصف کِی۲» هدف قرار گرفته و این برخورد دقیق بوده است.

روز گذشته همچنین «تیموثی لیندرکینگ» فرستاده ویژه جدید آمریکا در امور یمن در ریاض با وزیر خارجه عربستان سعودی دیدار و درباره اوضاع در یمن گفت‌وگو کرد.

سفارت آمریکا در یمن هم اعلام کرد که فرستاده آمریکا در امور یمن در ریاض با گریفیتس نیز دیدار کرده است و دو طرف با یکدیگر، موضوع پایان جنگ یمن را بررسی کردند.

لیندرکینگ، دیپلمات کهنه‌کاری است که از جانب دولت جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا به عنوان فرستاده جدید این کشور به یمن منصوب شده است؛ اقدامی که برخی رسانه‌ها آن را نشانه دیگری بر تغییر رویکرد واشنگتن در قبال پرونده یمن با آغاز دوران ریاست جمهوری بایدن قلمداد می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی