حماس سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399
09:18
حماس سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب تبریک و تهنیت گفت.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد اسماعیل هنیه در پیامی به رهبر معظم انقلاب تاکید کرده که ما در جنبش حماس همراه با عموم ملت فلسطین ضمن تبریک سالروز این پیروزی شکوهمند و اظهار شادی و سرور به این مناسبت، از شما به خاطر مواضع گرانقدر و همیشگی در حمایت از فلسطین و آرمان عادلانه آن و دفاع از حقوق مشروع ملت فلسطین و مقاومت قهرمان آن صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم.

هنیه اظهار داشت که حماس امیدوار است حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از فلسطین و مقاومت فلسطین به ویژه در سایه خطرات و چالش‌های پیش‌روی مسئله فلسطین مستمر و روزافزون باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد