توافق کشورهای روند آستانه برای تمدید آتش بس در ادلب

چهارشنبه 29 بهمن 1399
16:14
توافق کشورهای روند آستانه برای تمدید آتش بس در ادلب منابع ترکیه ای در اجلاس سوچی که در چارچوب روند آستانه برگزار شد، گفتند ترکیه، روسیه و ایران، درباره تمدید آتش بس در ادلب در شمال غرب سوریه توافق کردند.

العالم – سوریه

به گزارش العالم، توافق آتش بس در ادلب 5 مارس 2020 میان رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین روسای جمهور ترکیه و روسیه حاصل شده بود.

این منابع در گفت وگو با العربی الجدید افزودند: در اجلاس سوچی درباره بازگشایی جاده بین المللی حلب – لاذقیه بحث شد اما تصمیمی درباره آن اتخاذ نشد.

از سوی دیگر، در این اجلاس نتایج فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه بررسی و مقرر شد گر پدرسون فرستاده سازمان ملل متحد با طرفهای مختلف درباره برنامه های آتی این کمیته گفت وگو کند.

در این میان، منابع معارضین سوری به العربی الجدید گفتند که در این نشستها، درباره موضوع پیوستن "نیروهای سوریه دمکراتیک" (قسد) به روند سیاسی سوریه در کنار معارضین، آتش بس در ادلب و پرونده زندانیان بحث و تبادل نظر شد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: جنگ جدید دامن همه را می‌گیرد


بحران آزار جنسی در مدارس انگلیس/ روزانه نزدیک پنج جرم علیه کودکان ثبت می‌شود


حملات هوایی عربستان به صنعا و صعده؛ یک دانش‌آموز شهید شد


علل دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران


تحلیل روز| کوه صبر و دژ العروس؛ کلید تسلط بر باب‌المندب، از تعز تا شاخ آفریقا


ویدئوگرافیک| جنگ افروزی های مداوم؛ هزینه سنگین انسانی، نظامی و اقتصادی اسرائیل+ فیلم


تعطیلی مدارس فرانسه و پیوستن اتحادیه‌های معلمان به معترضان


پژوهشگاه فضایی ایران: با وجود خسارات جنگ، پروژه‌های فضایی از سر گرفته شد


نیویورک تایمز: بمب افکن‌های آمریکایی فرار را بر قرار ترجیح دادند


"جسور"؛ روایت تلاقی تمدن‌ها، از بحران‌های دیروز تا پیچ تاریخی امروز منطقه+ ویدیو