رایزنی تازه پوتین و پاشینیان درباره آخرین وضعیت قره‌باغ کوهستانی

چهارشنبه 29 بهمن 1399
22:49
رایزنی تازه پوتین و پاشینیان درباره آخرین وضعیت قره‌باغ کوهستانی
رسانه‌ها از رایزنی رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر ارمنستان درباره آخرین وضعیت قره باغ کوهستانی و اجرای صحیح توافقنامه صلح ایروان و باکو خبر دادند.

العالم - اروپا

منابع خبری چهارشنبه شب به وقت تهران از گفت‌وگوهای تازه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «نیکل پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در مورد مناقشه قره باغ کوهستانی و روابط روسیه و ارمنستان گزارش دادند.

به نوشته وبگاه «رادیو اروپای آزاد» در بیانیه کرملین آمده است که پوتین و پاشینیان جنبه‌های اجرای عملی توافقنامه روسیه که جنگ را در قره باغ کوهستانی را در 10 نوامبر (چهارشنبه 19 آبان) متوقف کرد، بررسی کردند. در این تماس تلفنی، پوتین و پاشینیان در مورد لزوم آزادی سریع همه زندانیان باقی مانده توافق کردند. ارمنستان مدعی است که دستکم 100 نظامی و غیرنظامی این کشور در اسارت جمهوری آذربایجان هستند.

در بیانیه کرملین آمده است که پوتین و پاشینیان همچنین برخی موضوعات در زمینه همکاری روسیه و ارمنستان را مورد بحث قرار دادند. این در حالی است که «سرگئی لاوروف » وزیر امور خارجه روسیه با همتای ارمنی خود، «آرا عیوضیان» روز چهارشنبه تلفنی گفت‌وگو کرد.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان بیش از یک ماه در منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد یک درگیری نظامی شدند. این دو کشور همسایه طی این مدت سه بار بر سر توقف درگیری‌ها و آتش‌بس بشردوستانه توافق کردند که دو بار با میانجی‌گری مسکو بود و بار سوم با میانجی‌گری واشنگتن حاصل شد، اما هر بار این توافق نقض و درگیری از سر گرفته شده است. سرانجام با وساطت مجدد مسکو، ایروان و باکو با درگیری خاتمه داده و تواقنامه‌ای امضا کردند. این دو کشور برخی مواقع همدیگر را به نقض آتش بس متهم می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو