کشف نوع جدید ویروس کرونا در فنلاند

پنج‌شنبه 30 بهمن 1399
05:38
کشف نوع جدید ویروس کرونا در فنلاند آزمایشگاه "ویتا" در فنلاند از کشف نسل جدید ویروس کرونا خبر داد که تشخیص آن با آزمایش پی سی آر دشوار است.

العالم-اروپا

این آزمایشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این نسل جدید کرونای ناشناخته پیشتر با همکاری موسسه بیوتکنولوژی دانشگاه هلسینکی و در نمونه‌هایی کشف شد که در جنوب فنلاند گرفته شده بود.

در این اطلاعیه آمده است: تشخیص کرونای جهش یافته که "Fin-۷۹۶H" نامیده شده است، با آزمایش پی‌سی آر (PCR) که در سازمان جهانی بهداشت معتبر است، بسیار دشوار است.

براساس گزارش این آزمایشگاه در فنلاند، ویروس فنلاندی خصوصیات جهش یافته ویروس کرونای انگلیسی و آفریقایی جنوبی را نیز داراست.

این آزمایشگاه اعلام نکرده که آیا واکسن‌های موجود برای مهار این نوع جدید کرونا مؤثر خواهد بود یا خیر.

این دو نوع ویروس جهش یافته در دسامبر ۲۰۲۰ شناسایی شدند و با سرعت بیشتری نسبت به کرونای چینی در حال گسترش هستند.

پیش از این نیز علاوه بر ویروس کرونا که نخستین بار در ووهان چین در اواخر سال ۲۰۱۹ پیدا شد، نمونه جهش یافته این ویروس در انگلیس، آفریقای جنوبی، برزیل و ژاپن شناسایی شده است.

شناسایی نوع جدید ویروس کرونا درحالی است که تاکنون بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند که از میان آنها بیش از ۲ میلیون و ۴۳۰ هزار نفر فوت کرده‌اند و حدود ۸۵ میلیون نفر نیز بهبود یافته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله آمریکا به مراسم عروسی، جنایت جنگی است


حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران سعودی


شکست مذاکرات امنیتی رژیم صهیونیستی با سوریه


اعتراف رژیم صهیونیستی به ترور طراح برنامه هسته‌ای سوریه پس از ۱۸ سال


هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد