هشدار شوراي هماهنگی امور انسانی یمن به ائتلاف متجاوز سعودی و مزدورانش

پنج‌شنبه 30 بهمن 1399
22:55
هشدار شوراي هماهنگی امور انسانی یمن به ائتلاف متجاوز سعودی و مزدورانش شورای عالی هماهنگی مسائل انسانی و همکاری بین المللی یمن، تاکید کرد ائتلاف متجاوز و مزدورانش،مسئول هرگونه تعرض و آزار و اذیت شهروندان یمنی که از آنان به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند، هستند.

العالم- يمن

شورای عالی اداره هماهنگی مسائل انسانی و همکاری بین المللی یمن با صدور بیانیه ای از اقدام خود در کاهش تنش های میدانی در شهر مارب خبر داد که موجب آوارگی خانواده ها شده است.

این بیانیه نسبت به افزایش مهاجرت و مشکلات خانواده ها پس از اقدام ائتلاف متجاوز و مزدورانش در انتخاب غیر نظامیان به عنوان سپرهای انسانی به منظور توقف پیشروی ارتش و کمیته های مردمی یمن ابراز نگرانی کردند.

شورای عالی اداره هماهنگی مسائل انسانی و همکاری بین المللی یمن از جامعه بین الملل و سازمان های حقوق بشری خواست برای پایان دادن به اقدامات ائتلاف متجاوز و مزدورانش در دور کردن غیرنظامیان و آوارگان از تبعات درگیری ها و عدم استفاده از آنان به عنوان سپرهای انسانی و گشودن گذرگاههای ایمن برای خروجش امن آنها، میانجی گری کنند.

این شورا همه سازمان های بین المللی را به افزایش تلاش ها و همکاری با شورای عالی برای تامین نیازهای غذایی و اسکان شهروندان فرا خواند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید


۱۵۹ زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند


بسکتبال ایران چراغ اول را روشن کرد/ برنز بازی‌های آسیایی با عبور از دیوار چین


فروش جنگنده های «اف ۳۵» آمریکا به عربستان و تاثیر آن بر توازن قوا در منطقه


حماس تعرض نتانیاهو به مسجد الاقصی را محکوم کرد