ادعای عجیب لندن؛ ایران برجام را نقض می‌کند!

جمعه 1 اسفند 1399
12:51
ادعای عجیب لندن؛ ایران برجام را نقض می‌کند! وزارت خارجه انگلیس با ادعای اینکه ایران طرفی است که توافق هسته‌ای را نقض می‌کند، از ایران خواست هرچه سریعتر به پایبندی کامل به تعهدات برجامی بازگردد.

العالم - اروپا

بعد از ابراز آمادگی آمریکا برای مشارکت در گفت‌وگوها با ایران و کشورهای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای، لندن از تهران خواست تا به پایبندی به برجام بازگردد.

به نوشته وبگاه شبکه اسکای‌نیوز، «جیمز کِلِورلی» معاون وزیر خارجه انگلیس امروز (پنجشنبه) مدعی شد به لطف تلاش‌های لندن بوده که توافق هسته‌ای ایران بعد از خروج آمریکا زنده ماند و از بین نرفت.

بر اساس این گزارش، وی همچنین از ایران خواست هرچه سریعتر به پایبندی به تعهدات ذیل توافق هسته‌ای بازگردد.

کلورلی در مصاحبه با شبکه رادیویی «بی‌بی‌سی»، گفت: «اکنون همه چیز در دست ایران است، آنها طرفی هستند که شرایط برجام را نقض می‌کنند. و آنها طرفی هستند که می‌توانند در این رابطه کاری انجام دهند».

عاون وزیر خارجه انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا، گفت: «گمان نمی‌کنم که ما باید سیگنالی بفرستیم مبنی بر اینکه از این عدم تعهد [ایران] چشم‌پوشی می‌کنیم یا آن را از انظار پنهان می‌کنیم».

این ادعاها در حالی است که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه دولت جدید آمریکا متوجه شد که ادعاها درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد، تاکید کرد واشنگتن باید تمام تحریم‌ها را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد.

شامگاه پنجشنبه بود که وزارت خارجه آمریکا طی نشست مجازی با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی، از تصمیم خود برای مذاکره با ایران جهت بازگشت به توافق هسته‌ای خبر داد.

«ند پرایس»، سخنگوی این وزارتخانه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد دعوت اتحادیه اروپا برای شرکت در جلسه گروه ۱+۵ و ایران را خواهد پذیرفت.

بامداد امروز همچنین نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت این سازمان ادعای دولت پیشین آمریکا مبنی بر بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را پس گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم