خبر فوری:

دزدی از سوری ها به سبک "قسد"

شنبه 2 اسفند 1399
14:45
دزدی از سوری ها به سبک استاندار الحسکه گفته است که شبه‌نظامیان قسد نفت سوریه را سرقت و قاچاق می‌کنند.

العالم - سوریه

"غسان خلیل حلیم" طی گفت‌وگویی مطبوعاتی تصریح کرد، شبه‌نظامیان قسد به شیوه‌های مختلفی و با حمایت آمریکای اشغالگر "روزانه" حدود 140 هزار بشکه نفت را از چاه‌های مناطق تحت سیطره خود در الحسکه (شرق سوریه) سرقت می‌کنند.

خلیل درباره مقصد بشکه‌های نفت سرقت‌شده خاطرنشان کرد، اطلاعات تایید شده حاکی از وجود مخازنی در منطقه "طرامیش" در نزدیکی رود دجله در شهر "المالکیه" است که از آنجا نفت به عراق قاچاق می‌شود.

وی افزود تعداد زیادی مخزن نیز روزانه از طریق گذرگاه غیرقانونی "المحمودیه" به عراق عبور می‌کنند و مقادیر زیادی نیز به مناطق تحت اشغال تروریست‌ها منتقل می‌شوند و از طریق تاجران محلی نیز روزانه حدود 140 مخزن به مناطق تحت سیطره دولت ارسال می‌شود.

سوریه که در سال 2010 نزدیک به 360 هزار بشکه نفت در روز تولید می‌کند کشور صادرکننده نفت محسوب می‌شد در حالی‌که امروز به دلیل سیطره قسد بر مناطق نفت‌خیز که از پشتیبانی آمریکا برخوردار است و حتی امتناع آن از فروش نفت به دولت سوریه و اجرای قانون موسوم به "قیصر"، سوریه واردکننده نفت شده و در سایه تحریم‌های غربی، با مشکلات زیادی در تامین نفت مواجه شده است.

سوری‌ها از کمبود فرآورده‌های نفتی و صف بستن‌های طولانی به‌ویژه در فصول سرد سال رنج می‌برند در حالی‌که قسد ماهیانه معادل 150 میلیون دلار را از نفت سوریه تصاحب کرده و اهالی مناطقی که آمریکا و این گروه شبه‌نظامی در آنجا حضوری اشغالگرانه دارند، علاوه بر کمبود فرآورده‌های نفتی، از نبود کامل خدمات نیز رنج می‌برند.

این وضعیت را می‌توان سرقت ثروت‌های ملت سوریه، که از سرما و گرسنگی رنج می‌برند و قاچاق آنها به خارج از کشور تعریف کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی


اعتراف رئیس اسبق شاباک به شکست راهبردی تل‌آویو در جبهه‌های جنگ


تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو


سفیر ایران در آلمان: اقدام ضدایرانی غرب در شورای حکام، بی‌قانونی در پی بی‌قانونی است


تداوم صبح های خونین غزه؛ حملات توپخانه‌ای و تانکی رژیم صهیونیستی به غزه


هشدار سرپرست وزارت دفاع به ناوهای آمریکایی: نتایج توانمندی ما را خواهید دید


هشدار بارندگی سیل آسا در سواحل شمالی و جنوب کشور/کاهش دما در شمال‌غرب