مقام صهیونیست: زمان برکناری نتانیاهو فرا رسیده است

يکشنبه 3 اسفند 1399
04:32
مقام صهیونیست: زمان برکناری نتانیاهو فرا رسیده است
رهبر یکی از احزاب رژیم صهیونیستی با اشاره به انتخابات پیش رو در سرزمین‌های اشغالی گفت که زمان برکناری نتانیاهو فرا رسیده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«نفتالی بنت» رهبر حزب یمینا در سرزمین‌های اشغالی به انتقاد از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پرداخت.

وی که با شبکه 12 رژیم صهیونیستی مصاحبه می‌کرد، گفت: «معتقدم که زمان برکناری نتانیاهو فرا رسیده است. وی چیز صحیحی برای اسرائیل نبوده و کابینه‌اش باید عوض شود.»

این سیاستمدار رژیم صهیونیستی در ادامه این مصاحبه گفت: «با هر قانونی که محاکمه نتانیاهو را متوقف یا به تاخیر بیاندازد مقابله خواهیم کرد.»

«بنی گانتز» رهبر حزب آبی و سفید نیز جمعه هشدار داد در صورتی که حزب وی در انتخابات آتی در ورود به پارلمان شکست بخورد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر کنونی، اسرائیل را به سوی دیکتاتوری می‌برد.

وی که با شبکه 12 رژیم صهیونیستی مصاحبه می‌کرد، گفت: «اگر از گذرگاه انتخابات برای ورود به کنست عبور نکنم، نتانیاهو روز بعد تمامی وزیران حزب آبی و سفید را برکنار کرده و دادستان را اخراج می‌کند و ما را به سوی پادشاهی می‌برد و این تغییرات در برابر دیدگان ما انجام خواهد شد.»

در فاصله حدود یک ماه ‌مانده به برگزاری انتخابات سراسری مجدد در فلسطین اشغالی، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که هیچکدام از ائتلاف‌های راست و چپ رژیم صهیونیستی مسیر قطعی برای کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان این رژیم (کنست) ندارند.

چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر قرار است در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۲۱ (مصادف با سوم فروردین ۱۴۰۰) برگزار شود.

از سوی دیگر بر اساس نظر سنجی شبکه 13 رژیم صهیونیستی، اگر تمام احزاب ضد نتانیاهو برای مشارکت در انتخابات ائتلاف کنند و یک رهبر مشترک را به عنوان گزینه نخست‌وزیری معرفی کنند، می‌توانند به اکثریت کنست برسند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان